Στο... πόδι το Πόρτλαντ και απόλυτη αποθέωση για τον Ντάμιαν Λίλαρντ (vid)

Στο... πόδι το Πόρτλαντ και απόλυτη αποθέωση για τον Ντάμιαν Λίλαρντ (vid)

Χρήστος Τσάλτας 08:05 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:09 - 01.02.2024

Η ώρα της επιστροφής έφτασε για τον Ντάμιαν Λίλαρντ, ο οποίος αντιμετώπισε τους Μπλέιζερς ως αντίπαλος, για πρώτη φορά και αποθεώθηκε απ' όλο το γήπεδο, σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της σεζόν.

Η βραδιά στο Moda Center είχε έναν πρωταγωνιστή. Ο Ντάμιαν Λίλαρντ επέστρεψε ως αντίπαλος της ομάδας που για μια δεκαετία ήταν το απόλυτο σημείο αναφοράς και ο παίκτης γύρω από τον οποίο περιστρέφονταν τα πάντα. Από το περασμένο καλοκαίρι όμως, ο Dame δεν μένει πια στο Όρεγκον, με την επιστροφή του να είναι ξεχωριστή.

Οι Μιλγουόκι Μπακς αντιμετώπισαν τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και παρά την ήττα (119-116) ο κόσμος δεν σταμάτησε να αποθεώνει τον χαρισματικό πλέι μέικερ. Όλα τα προηγούμενα χρόνια άλλωστε με την αφοσίωσή του στο παιχνίδι και στον οργανισμό κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην καρδιά των φίλων της ομάδας.

Έτσι και ο οργανισμός των Μπλέιζερς τον υποδέχτηκε με έναν ιδιαίτερο και συγκινητικό βίντεο, κάνοντας αναδρομή στις σπουδαίες στιγμές του Λίλαρντ, εντός και εκτός παρκέ. Φυσικά, ο κόσμος συμμετείχε ενεργά σε αυτό, αποθεώνοντας τον all-star γκαρντ κάθε στιγμή.

Δείτε το βίντεο για την επιστροφή του Dame στο Πόρτλάντ, αλλά και την αποθέωση στο Moda Center.