Με το άλογο του στα αποδυτήρια ο Γιόκιτς, με τον... Μπρους Λι ο Μάρεϊ

Στα αποδυτήρια των Νάγκετς

i

Marca

Με το άλογο του στα αποδυτήρια ο Γιόκιτς, με τον... Μπρους Λι ο Μάρεϊ

Νίκος Καλαμπάκας 21:59 - 02.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:20 - 02.06.2023

Η Marca μπήκε στα αποδυτήρια των Νάγκετς και ανακάλυψε τις συνήθειες των παικτών. Η αγάπη του Νίκολα Γιόκιτς για τα άλογα και το πόστερ του Τζαμάλ Μάρεϊ για τον Μπρους Λι.

Τα αποδυτήρια του Denver's Ball Arena είναι εντυπωσιακά. Η MARCA μπόρεσε να εισβάλλει μέσα και να ανακαλύψει τι έχουν οι παίκτες στα ντουλάπια των αποδυτήρίων τους. Η αγάπη του Νίκολα Γιόκιτς για τα άλογα, μέχρι την αφοσίωση του Τζαμάλ Μάρεϊ στον Μπρους Λι και το.. απόθεμα των παραπάνω από 80 sneakers...

Ο δύο φορές MVP Νίκολα Γιόκιτς «κουβαλάει» την αγάπη του για τα άλογα στα αποδυτήρια της ομάδας του. Στο ντουλάπι του, η πιο εμφανής φωτογραφία ανήκει στο τυχερό του άλογο. Ο Τζόκερ, ένας λάτρης των ιπποδρομιών, έχει ένα χαλινάρι στο πλάι του ντουλαπιού του, καθώς και μια διαγωνιστική κορδέλα που γράφει Subotica (ένα γαλλικό καθαρόαιμο άλογο). Δεν είναι σε θέση να τον φέρει μέσα σωματικά, αλλά είναι εκεί στο πνεύμα.

Κολλημένο στο ντουλάπι του συμπαίκτη του, Τζαμάλ Μάρεϊ, υπάρχει μια τυπωμένη φράση που ανήκει στον Μπρους Λι. Αυτή αναφέρει: «Το να γνωρίζουμε δεν αρκεί, πρέπει να εφαρμόσουμε. Η θέληση δεν αρκεί, πρέπει να κάνουμε πράξεις». Το απόσπασμα του θρύλου του κουνγκ-φου είναι αναμφίβολα ένα μότο με το οποίο ζει και αναπνέει ο Μάρεϊ όταν τα δίνει συνεχώς όλα στα παρκέ.

Οι Νάγκετς τα ξημερώματα της Παρασκευής 2/6 νίκησαν τους Χιτ στο game 1 των τελικών. Οι δύο παίκτες έκαναν και πάλι τα πάντα για την ομάδα τους, με τον γιόκιτς να κάνει ένα ακόμα triple double (27 πόντους, 10 ριμπάουντ και 14 ασίστ, αριθμός ρεκόρ για σέντερ στην ιστορία των τελικών) και τον Μάρεϊ να σημειώνει 26 πόντους

Φαίνεται ότι τα γούρια τους δεν τους απογοητεύουν...