Ο ΛεΜπρόν συνεργάζεται με τον Ομπάμα για τη νέα σειρά Reality του Netflix με πρωταγωνιστές πέντε NBAers (vid)
i

© photo by Mark Wilson / Getty Images / Ideal Images

Ο ΛεΜπρόν συνεργάζεται με τον Ομπάμα για τη νέα σειρά Reality του Netflix με πρωταγωνιστές πέντε NBAers (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:52 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 11.01.2024

Σε συμπαραγωγή των εταιριών του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Μπαράκ Ομπάμα το Netflix ετοιμάζει μία νέα σειρά με στοιχεία documentary και reality show με πρωταγωνιστές τον σούπερ σταρ των Λεικερς, αλλά και τους Τζέισον Τέιτουμ, Τζίμι Μπάτλερ, Άντονι Έντουαρντς και Ντομάντας Σαμπόνις.

Και οι δύο από μικρή ηλικία ξεκίνησαν να παίζουν μπάσκετ. Ο ένας κατέληξε να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ και ο άλλος ο πρώτος Αφροαμερικανός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής

Πλέον, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει τη δράση του στο κορυφαίο πρωτάθλημα, ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα μετά την θητεία του ως ο 44ος «πλανητάρχης» παραμένει μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά έχει και παράλληλες δράσεις. 

Μία από αυτές εκπροσωπείται από την Higher Ground Production, μίας εταιρίας παραγωγής, που σε συνεργασία με την SpringHill Company ιδιοκτησίας του σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, χρηματοδοτούν και επιμελούνται τη νέα σειρά reality του Nextflix που θα αφορά την αφήγηση των ζωών πέντε παικτών του ΝΒΑ. Συμπεριλαμβανομένου και του ΛεΜπρόν, ο οποίος έχει στα σκαριά και την προσωπική του ιστορία -που επίσης θα μεταδοθεί στο μέλλον από την συγκεκριμένη πλατφόρμα Live Streaming. 

Μέχρι όμως, να συμβεί αυτό, θα πρωταγωνιστήσει, μαζί με τους Τζέισον Τέιτουμ (Μπόστον Σέλτικς), Τζίμι Μπάτλερ (Μαϊάμι Χιτ), Άντονι Έντουαρντς (Μινεσότα Τίμπεργουλβς) και Ντομάντας Σαμπόνις (Σακραμέντο Κινγκς). 

Το format θα μοιάζει με την επιτυχημένη σειρά Quarterback του 2022, που αφορά σταρς του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου (NFL) και στην οποία μετείχαν οι Πάρτικ Μαχόμς (Κάνσας Σίτι Τσιφς), Κερκ Κάζινς (Μινεσότα Βίκινγκς) και Μάρκους Μαριότα (Ατλάντα Φάλονς). 

Γενικά, το Netflix έχει στοχεύσει στο ΝΒΑ και την εμπορική διάσταση που αυτό προσφέρει σε παγκόσμια κλίμακα. Ειδικά μετά το Last Dance με την πορεία του Μάικλ Τζόρνταν και των Σικάγο Μπουλς, η πλατφόρμα αναπτύσσει τη θεματικής της στο συγκεκριμένο πεδίο. 

Το Νο 1 της Ανατολής νίκησε τους πρωτοπόρους της Δύσης: Οι Σέλτικς είναι τα αφεντικά! (vids)
NBA

08:55 - 11.01.2024

Το Νο 1 της Ανατολής νίκησε τους πρωτοπόρους της Δύσης: Οι Σέλτικς είναι τα αφεντικά! (vids)

Στη Βοστώνη, οι Σέλτικς που οδηγούν την κούρσα στην Ανατολή συνάντησαν τους Τίμπεργουλβς που έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη Δύση. Και ο Τζέισον Τέιτουμ έβαλε 45 πόντους, 14 στην τέταρτη περίοδο και 12 στο έξτρα πεντάλεπτο, μέχρι τη νίκη των Κελτών με 127-120.

Έχει ήδη στη λίστα της το The Redeem Team με την παρουσία και τις περιπέτειες της Team USA, αλλά και την σειρά Untold με ιστορίες (και) από τον «μαγικό πλανήτη» που έκαναν εντύπωση. Το επόμενο μεγάλο βήμα του Netflix πάντως, φημολογείται πως θα είναι η ζωντανή μετάδοση αγώνων του NBA (αλλά και της Formula 1).