Ο Ερντογάν και πάλι στο παρκέ - Ο Τούρκος πρόεδρος ήταν ο ΜVP γιατί μπορεί! (vid)

Ο Ερντογάν και πάλι στο παρκέ - Ο Τούρκος πρόεδρος ήταν ο ΜVP γιατί μπορεί! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:43 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 24.09.2023

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πήγε για μπάσκετ με τους φίλους και τους πιστούς βουλευτές του, μόνο που τώρα δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ. Ήταν εύστοχος, αν και κανένας δεν τόλμησε να τον μαρκάρει...

Σπάνια προκύπτουν πληροφορίες από τη ζωή του Ρετζέπ Ταγίπ Εντογάν όταν κατεβαίνει από τον μοναχικό και μοναρχικό του θρόνο. Ο Τούρκος πρόεδρος που προσφάτως συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συζητήσουν περί μεταναστευτικού και υδάτων, έχει επιστρέψει πίσω στην πατρίδα του και μάλιστα επισκέφθηκε ένα μέρος που τείνει να γίνει το... αγαπημένο του. 

Πρόκειται για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται κάπου στην Κωνσταντινούπολη, από το οποίο στις αρχές του καλοκαιριού είχαν προκύψει εικόνες και βίντεο που αποκάλυπταν την ευχέρειά του με τη μπάλα στα χέρια. 

Τώρα, ο 69χρονος Ερντογάν, ο οποίος από το 2014 είναι ο απόλυτος διαχειριστής στη γειτονική μας χώρας, μπήκε ξανά στο παρκέ. Έκανε πρώτα προθέρμανση σε ένα μηχάνημα γυμναστικής (ποδήλατο) υπό την καθοδήγηση του personal trainer του και όταν το ματς ξεκίνησε αυτός καθόρισε το παιχνίδι. 

Ο 52χρονος Βιν Μπέικερ καρφώνει και ο Αντετοκούνμπο... υποκλίνεται - Ο Greek Freak συνάντησε και τον Ολάζουον (vids)
NBA

07:31 - 24.09.2023

Ο 52χρονος Βιν Μπέικερ καρφώνει και ο Αντετοκούνμπο... υποκλίνεται - Ο Greek Freak συνάντησε και τον Ολάζουον (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μπει σε εντατικό πρόγραμμα προπόνησης εν όψει της νέας σεζόν και ο βοηθός προπονητή της ομάδας και πρώην σούπερ σταρ των Μπακς, Βιν Μπέικερ, του δείχνει έναν ακόμα τρόπο που μπορεί να σκοράρει. Στα 52 του τελείωσε τη φάση με κάρφωμα και άφησε στόματα ανοικτά. Εν τω μεταξύ ο Greek Freak ξεκίνησε προπονήσεις και με τον θρυλικό Χακίμ Ολάζουον.

Άλλωστε, αυτός είναι ο... σουλτάνος! Και κανένας από τους φίλους του και τους βουλευτές του και γενικά όλους όσους βρέθηκαν αντίπαλοι στο μπάσκετ, δεν προσπάθησαν ουσιαστικά να τον ανακόψουν στον δρόμο του προς το καλάθι. Ίσως γιατί φοβήθηκαν πως κάτι τέτοιο θα θεωρηθεί πραξικόπημα.