Ο Γιάννης Αγραβάνης συμφώνησε με την Σλάβια Πράγας

Γιάννης Αγραβάνης

Ο Γιάννης Αγραβάνης συμφώνησε με την Σλάβια Πράγας

Γιώργος Γαβριλάκης 15:33 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 27.11.2023

Στην Τσεχία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Αγραβάνης, ο οποίος έψαχνε τον επόμενο... σταθμό του εδώ και καιρό, παρέμενε «ανενεργός» και τώρα είναι έτοιμος να αγωνιστεί με την Σλάβια Πράγας.

Η τελευταία του ομάδα ήταν η Καρδίτσα και από το καλοκαίρι του 2023, όταν και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τους Θεσσαλούς, ο Γιάννης Αγραβάνης δεν είχε επιλέξει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Τώρα, το... έκανε! 

Ο 25χρονος σμολ φόργουορντ συμφώνησε με την Σλάβια Πράγας και ετοιμάζεται ήδη να μεταφερθεί στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, ώστε να ενσωματωθεί με την ομάδα και να ξεκινήσει τη δράση του. 

Ο Αγραβάνης λοιπόν, ετοιμάζεται για την πρώτη του εμπειρία στο πρωτάθλημα της Τσεχίας, με την Σλάβια να επενδύει πάνω του για να μπορέσει να κρατήσει τη θέση της στην μεγάλη κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος. Προς το παρόν ως σύνολο έχουν τρεις νίκες σε 13 αγώνες σε ένα πρωτάθλημα που τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί η Οπάβα και η Νίμπουργκ. 

Στην πρωτεύουσα της Τσεχίας ο Γιάννης Αγραβάνης θα συναντήσει και έναν ακόμα παίκτη που έχει αγωνιστεί στην Basket League. Πρόκειται για τον Τέντι Οκερεαφόρ, o οποίος προσφάτως υπέγραψε στην Σλάβια και έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του, ενώ στο βιογραφικό του έχει παρουσία στον Ηρακλή (2019-20), στον Χολαργό (2018-19) και στην Κύμη (2017-18).  

Για τον μικρό αδελφό του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος (παρεμπιπτόντως) ακόμα δεν έχει βρει ομάδα από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την ισπανική Μπρέογκαν, θα είναι η όγδοη ομάδα στην καριέρα του. Ξεκίνησε από τον Δούκα, έπαιξε στην ΑΕΚ, στο Περιστέρι, τον Προμηθέα, τον Χαρίλαο Τρικούπη, τον Ηρακλή και την Καρδίτσα. Τώρα, βγαίνει εκτός των συνόρων για πρώτη του φορά, ώστε να δοκιμάσει την τύχη του.