Ο Γκρέισον Άλεν έπαιζε FIFA όταν οι Μπακς τον έστελναν με ανταλλαγή στους Σανς

Γκρέισον Άλεν

Ο Γκρέισον Άλεν έπαιζε FIFA όταν οι Μπακς τον έστελναν με ανταλλαγή στους Σανς

Χρήστος Τσάλτας 23:14 - 02.10.2023

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ μετακόμισε στους Μιλγουόκι Μπακς, μέσω τριπλής ανταλλαγής, με τον Γκρέισον Άλεν να είναι ένας από τους παίκτες που επηρεάστηκαν από την εξέλιξη αυτή, με τον πρώην άσο των Μέμφις Γκρίζλις να μαθαίνει τα νέα με έναν διαφορετικό τρόπο.

Το μεγάλο σίριαλ του καλοκαιριού έλαβε τέλος, με τον Ντάμιαν Λίλαρντ να γίνεται κάτοικος Μιλγουόκι, για χάρη των Μπακς. Στην ανταλλαγή αυτή πήραν μέρος τρεις ομάδες, οι Μπλέιζερς, οι Μπακς και οι Φοίνιξ Σανς. Η ομάδα της Αριζόνα έχασε μεν τον ΝτεΆντρε Έιτον, όμως πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Γιουσούφ Νούρκιτς και τον Γκρέισον Άλεν, μεταξύ άλλων.

Ο Άλεν μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε για την ανταλλαγή. Ο οποίος δεν ήταν και ο πιο φυσιολογικός που υπάρχει.

Διότι την ώρα που οι Μπακς τον έστελναν στην Αριζόνα εκείνος δεν σήκωνε το τηλέφωνο στον ατζέντη του. Η αιτία ήταν συγκεκριμένη. Εκείνη την ώρα ο χαρισματικός σουτέρ ήταν αφοσιωμένος στο FIFA, καθώς περνούσε ώρες με το video game αυτό.

«Την ώρα που έγινε η ανταλλαγή έπαιζα FIFA. Είδα ότι είχα 3 αναπάντητες κλήσεις στο τηλέφωνό μου. Όταν είδα της κλήσεις είχα καταλάβει πως είχα γίνει ανταλλαγή και αυτό ήταν που είπα και στη γυναίκα μου. Όταν γίνεσαι trade είναι πάντα δύσκολο, αλλα δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερη κατάσταση από τους Φοίνιξ Σανς», ήταν τα λόγια του έμπειρου άσου, ο οποίος θα ενώσει τις δυνάμεις του με τους Κέβιν Ντουράντ, Ντέβιν Μπούκερ και Μπράντλεϊ Μπιλ, με φόντο ένα πρωτάθλημα.