Ο Καστρίτης μένει ΜΟΝΟ με Ευρώπη!
i

©InTime

Ο Καστρίτης μένει ΜΟΝΟ με Ευρώπη!

Γιάννης Πάλλας 19:59 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 25.04.2023

Ο Γιάννης Καστρίτης θέλει να μείνει στον Άρη, αλλά έχει θέσει μόνο μια προϋπόθεση για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, να παίζει η ομάδα στο Basketball Champions League

Το θέμα του Γιάννη Καστρίτη είναι το πρώτο που θα απασχολήσει τον Άρη τώρα που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της ομάδας μετά την πρώτη φάση των playoffs με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» έχει αφήσει από την πρώτη στιγμή να φανεί πως επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα, καθώς είναι απόλυτα ευχαριστημένος, όμως θέτει μια σοβαρή προϋπόθεση.

Να παίζει η ομάδα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Basketball Champions League. Εφόσον κάτι τέτοιο υλοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας είναι κάτι δεδομένο, όμως αν ο Άρης δεν αγωνιστεί, τότε δεν είναι τίποτε σίγουρο, αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε κάθε περίπτωση το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, καθώς θέλουν οι δυο πλευρές να προχωρήσουν παρακάτω και να βάλουν τις βάσεις για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Το «αντίο» της φετινής σεζόν

Ο Άρης ήταν (και) φέτος μια οικογένεια κι αυτό φάνηκε και στο «αντίο» που είπε ομάδα στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των «κιτρίνων» συγκεντρώθηκαν στο συγκρότημα «White Luxury Rooms», στο οποίο διέμεινε φέτος η πλειοψηφία των παικτών της ομάδας.

 Σε μία σεμνή εκδήλωση, παρουσία των ιδιοκτητών του συγκροτήματος, Κώστα Χατζηνικολάου και Μπάμπη Παπακώστα, οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν ένα όμορφο πρωινό, έχοντας την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να αναλύσουν για τελευταία φορά φέτος διά ζώσης, τα τεκταινόμενα της σεζόν.