Ο Μόουζες Ράιτ έκανε την πιο τρομακτική τάπα της σεζόν (vid)

Ο Μόουζες Ράιτ έκανε την πιο τρομακτική τάπα της σεζόν (vid)

Sportal newsroom 00:41 - 01.05.2024 / Ανανεώθηκε: 05:21 - 22.05.2024

Όταν ο Μόουζες Ράιτ έκανε σταμάτησε στον αέρα εντυπωσιακά τον Γιαν Βέσελι στην πραγματικότητα έκανε την πιο εντυπωσιακή -σχεδόν τρομακτική- τάπα ολόκληρης της αγωνιστικής χρονιάς στην Euroleague...

Ο Μόουζες Ράιτ με το τέλος της αναμέτρησης δεν πανηγύριζε. Αυτός και οι συμπαίκτες του ήταν εκνευρισμένοι (κάποιοι) και απογοητευμένοι (οι περισσότεροι). Μερικά λεπτά νωρίτερα όμως, πριν τελειώσει η κανονική διάρκεια, που ολοκληρώθηκε ισόπαλη και η ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα ήρθε στο έξτρα πεντάλεπτο, ο Αμερικανός σέντερ δημιούργησε μία φάση που ήταν απόλυτα δικαιολογημένος ο έκρυθμος πανηγυρισμός του.

Διότι, 2 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της κανονικής, όταν ο Γιαν Βέσελι... τόλμησε να καρφώσει στο καλάθι των γηπεδούχων, ο Ράιτ τον σταμάτησε με τρόπο εντυπωσιακό. Μοναδικό για την ακρίβεια. Διότι, τόσο δυναμικά μπλοκ δεν εμφανίζονται κάθε μέρα στα γήπεδα του μπάσκετ. Στην πραγματικότητα σπανίως γίνονται τάπες σαν κι αυτήν!

Πότε είναι το Game 4 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και του Παναθηναϊκου με τη Μακάμπι
EUROLEAGUE

00:21 - 01.05.2024

Πότε είναι το Game 4 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και του Παναθηναϊκου με τη Μακάμπι

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στις 2 Μαΐου, χωρίς περιθώρια λάθους, θα ψάξουν την ισοφάριση στη σειρά με την Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι αντίστοιχα. Τι ώρα είναι προγραμματισμένα τα Game 4...

Και για την Euroleague ήταν η μαγική στιγμή της βραδιάς («Μagic Moment») και μία φάση που έμοιαζε εξωπραγματική...

🔴 Σοκ σε «νεκρό» χρόνο για τον Ολυμπιακό, πικρό φινάλε για ΠΑΟ, «φωνάζουν» & οι δύο για τη διαιτησία

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!