Ο Ντιλέινι περιμένει τηλέφωνο από τον Μπαρτζώκα
i

© Intime

Ο Ντιλέινι περιμένει τηλέφωνο από τον Μπαρτζώκα

Sportal newsroom 19:36 - 11.01.2023

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι πολύ ενεργός στα social media και κυρίως στο twitter και για μια ακόμα φορά κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης, αφού προέτρεψε έναν φίλο του Ολυμπιακού να πει στον Μπαρτζώκα να του τηλεφωνήσει.

Ο Αμερικάνος γκαρντ δεν έχει ομάδα αυτόν τον καιρό και περνάει την ώρα του (και) στο Twitter, συνομιλώντας με φίλους του μπάσκετ. 

Πήρε το «θρίλερ» το Περιστέρι και πάει για all-in στην Nτιζόν
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

21:51 - 10.01.2023

Πήρε το «θρίλερ» το Περιστέρι και πάει για all-in στην Nτιζόν

Το Περιστέρι έδωσε μεγάλη μάχη και τα κατάφερε. Νίκησε τη Ντιζόν με 92-88 στην παράταση, ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των Play In του Basketball Champions και την επόμενη Τετάρτη (18/1) θα διεκδικήσει την πρόκριση στον «τελικό» της Γαλλίας.

Την Τετάρτη 11/1, ένας οπαδός του Ολυμπιακού έγραψε στον Ντιλέινι ότι ίσως ήρθε η ώρα να μιλήσει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, προτρέποντάς του να έρθει στη χώρα μας για να αγωνιστεί για τον Ολυμπιακό. 

«Νομίζω ότι κάτι θα συμβεί με εσένα και τον Γιώργο Μπαρτζώκα», έγραψε ο φίλος του Ολυμπιακού, με τον Αμερικάνο να απαντάει: «Δεν του έχω μιλήσει εδώ και καιρό, πες του να μου κάνει ένα τηλέφωνο», υπονοώντας ότι θα αγωνιζόταν για τους «ερυθρόλευκους» εφόσον του γίνει σχετική πρόταση: 

Η συζήτηση όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού στην κουβέντα μπήκε κι άλλος Έλληνας ο οποίος τον ρώτησε αν θα φορούσε ποτέ τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να απαντάει ότι δεν τον συμπαθούν οι οπαδοί των «πρασίνων»:

Ένας τελευταίος Έλληνας φίλαθλος ακολούθησε το νήμα και έκανε κι αυτός την ερώτησή του: «Είσαι έτοιμος να πας σε μια ομάδα που θα είσαι ένας συνηθισμένος παίκτης και όχι το αστέρι της»; Ο Ντιλέινι δεν το σκέφτηκε πολύ πριν απαντήσει: «Δεν είμαι συνηθισμένος παίκτης και δε θα γίνω ποτέ. Αλλά έχω αναλάβει λιγότερο σημαντικό ρόλο τις τελευταίες τρεις σεζόν σε δύο διαφορετικές ομάδες με στόχο τη νίκη. Επομένως, δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς».