O Ντίλον Μπρουκς των Χιούστον Ρόκετς στο ΣΕΦ - Μαζί του και η Big Bambina (vid)

O Ντίλον Μπρουκς των Χιούστον Ρόκετς στο ΣΕΦ - Μαζί του και η Big Bambina (vid)

Sportal newsroom 21:06 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 17.05.2024

O Καναδός σταρ των Χιούστον Ρόκετς, Ντίλον Μπρουκς, βρέθηκε στο ΣΕΦ παρέα με τον φίλο και συμπατριώτη του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ του Περιστερίου, ενώ στο πλευρό του ήταν και η σύντροφός του Ντανιέλ Φρέιπιερ, γνωστή στο Instagram ως Big Bambina!

Και ξάφνου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την ώρα που ο Ολυμπιακός φιλοξενούσε την Μπαρτσελόνα για το Game 4 των Playoffs της Euroleague, στις κερκίδες εμφανίστηκε ένας σταρ του ΝΒΑ: Ο Ντίλον Μπρουκς των Χιούστον Ρόκετς.

Η απορία για το πως βρέθηκε στο Φάληρο ο Καναφός φόργουορντ του ΝΒΑ, λύθηκε όταν μαζί του εμφανίστηκε και ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ. Ο επίσης Καναδός, με ελληνική υποκοότητα γκαρντ του Περιστερίου, αλλά και ο αδελφός του Ναζ, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακού είναι φίλοι και μιας και ο Μπρουκς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον «μαγικό πλανήτη» βρίσκεται στην Ελλαδα για διακοπές.

Μαζί του ήταν και η σύντροφό του. Η Ντανιέλ Φρέιπιερ, η οποία επίσης έκανε μεγάλη αίσθηση με την παρουσία της στο χώρο και μάλλον περισσότερα βλέμματα έπεσαν πάνω τις παρά στον Ντίλον Μπρουκς.

Πρόκειται για την 34χρονη Καναδή instagram model, γνωστή στο διαδίκτυο ως Big Bambina, η οποία βρίσκεται σε σχέση με τον Μπρουκς από το 2021. Από τον καιρό που έπαιζε στο Μέμφις με τους Γκρίζλις.

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - Παναθηναϊκός για το Game 4

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!