Συγκινημένος ο Ομπράντοβιτς: «Αυτή είναι η ομάδα μου, αυτή είναι η... πόλη μου» (vids)

Συγκινημένος ο Ομπράντοβιτς: «Αυτή είναι η ομάδα μου, αυτή είναι η... πόλη μου» (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 19:05 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 27.04.2024

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κράτησε το κασκόλ της Παρτίζαν παρέα με τον πρόεδρο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς και μετά την ανακοίνωση του νέου του συμβολαίου δεν έκρυψε την συγκίνησή του...

Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στο Τσάτσακ, μία μικρή πόλη νοτιότερα της σέρβικης πρωτεύουσας, αλλά στην πραγματικότητα και σύμφωνα με την συναισθηματική του καταγωγή «το Βελιγράδι είναι η πόλη μου και η Παρτίζαν η ομάδα μου».

Αυτή ήταν μία από τις πρώτες ατάκες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου (27/4) εμφανίστηκε στα γραφεία της Παρτίζαν, παρέα με τον πρόεδρος του συλλόγου Οστόγια Μιχαΐλοβιτς και ανακοινώθηκε επίσημα η επέκταση της συνεργασίας του μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο «Ζοτς» ήταν φανερά και συγκινημένος, αλλά και χαρούμενος. «Είμαι ο ευτυχέστερος άνθρωπος», είπε, αναφερόμενος στη στιγμή, όπως το ίδιο ενθουσιασμένοι ήταν οι οπαδοί των «μελανόλευκων», η διοίκηση που έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει, αλλά και οι παίκτες της Παρτίζαν.

Η ατμόσφαιρα της ημέρας στη... μισή πόλη, μιας κι αυτή χωρίζεται οπαδικά στα δύο καθώς υπάρχει και ο Ερυθρός Αστέρας στο Βελιγράδι, ήταν πανηγυρική. Μόνο που η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ενώ δεν έχει εξελιχθεί καν όπως αρχικά ονειρεύονταν και ο ίδιος ο Ομπράντοβιτς και συνολικά ο σύλλογος, αλλά και οι φίλαθλοι που τον υποστηρίζουν.

Ο αποκλεισμός από τα Playoffs και ούτε καν η πρόκριση στα Play In της Euroleague ήταν αναμφισβήτητα μία (μικρή ή μεγάλη) αποτυχία, αλλά υπάρχει μπροστά η πρόκληση της Αδριατικής Λίγκας, εκεί που οι παίκτες του Ομπράντοβιτς αντιμετωπίζουν στα ημιτελικά την δυναμική Μπουντούτσνοστ.