Ο Πάτρικ Μπέβερλι «ξαναχτύπησε» και έκανε... μικρούλη τον Τζέιλεν Μπράουν (vid)

Ο Πάτρικ Μπέβερλι «ξαναχτύπησε» και έκανε... μικρούλη τον Τζέιλεν Μπράουν (vid)

Χρήστος Τσάλτας 15:00 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 09.10.2023

Από πολύ νωρίς στη σεζόν ο Πάτρικ Μπέβερλι αφήνει το «σημάδι» του, καθώς δεν δίστασεν να βάλει στο στόχαστρο και τον Τζέιλεν Μπράουν, με μια χαρακτηριστική κίνηση.

Αν υπάρχει ένας παίκτης που δίνει... υλικό προς συζήτηση τόσο στον κόσμο του ΝΒΑ, όσο και στις εκπομπές που ασχολούνται με την κορυφαία λίγκα του πλανήτη, αυτός είναι ο Πάτρικ Μπέβερλι. Δεν είναι μόνο οι αμυντικές επιδόσεις του που ξεχωρίζουν, αλλά το αστείρευτο trash talking του, ο τρόπος που εκνευρίζει τους αντιπάλους του, αλλά και οι αντιδράσεις του μέσα στο παιχνίδι.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα πως τα έβαλε με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, ως παίκτης των Σικάγο Μπουλς, πανηγυρίζοντας καλάθι μπροστά στον «Βασιλιά» με την κίνηση «too small». 

Έκανε αυτό που ουδείς δεν είχε πράξει στην λίγκα όλα αυτά τα χρόνια. Να δείξει... ασέβεια στον Τζέιμς. Για τον Μπέβερλι άλλωστε δεν έχει σημασία ούτε το όνομα, ούτε η λάμψη, αλλά ούτε και η καριέρα του αντιπάλου. Μπροστά στο πιο μεγάλο δέλεαρ, που είναι η νίκη, ο εκρηκτικός γκαρντ φέρνει στην επιφάνεια όλα τα όπλα του, ώστε να πετύχει τον στόχο του.

Μια κίνηση που την έκανε ξανά. Αυτή τη φορά μπροστά σε έναν άλλο σταρ του ΝΒΑ. Τον Τζέιλεν Μπράουν. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της pre-season ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Φιλαδέλφεια 76ερς, ο Μπέβερλι «χτύπησε» ξανά.

Σκόραρε με ατομική προσπάθεια και πανηγύρισε το καλάθι του μπροστά στον Μπράουν, με την χαρακτηριστική κίνηση «too small», η οποία όπως ήταν φυσικό ξεσήκωσε τον κόσμο, αλλά και άπαντες στο TD Garden της Βοστώνης. Βέβαια, στο τέλος η ομάδα του Τζόε Μαζούλα ήταν αυτή που χαμογέλασε, επικρατώντας μτ 114-106, όμως το αποτέλεσμα μικρή σημασία είχε μιας και μιλάμε για φιλικά.

Δείτε το καλάθι που πέτυχε ο Pat Bev μπροστά στον Μπράουν, αλλά και την αντίδραση του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, που έκλεψε την παράσταση.