Οι Πίστονς βρίσκονται προ των πυλών του μεγαλύτερου σερί ηττών στην ιστορία του ΝΒΑ!

Οι Πίστονς βρίσκονται προ των πυλών του μεγαλύτερου σερί ηττών στην ιστορία του ΝΒΑ!

Χρήστος Τσάλτας 15:00 - 15.12.2023

Αρνητικό ρεκόρ ετοιμάζονται να γράψουν οι Ντιτρόιτ Πίστονς, που βλέπουν μια σεζόν γεμάτη φιλοδοξίες να εξελίσσεται σε εφιάλτη, με τη μία ήττα να διαδέχεται την άλλη.

Η φετινή σεζόν περιλάμβανε μεγάλες προσδοκίες στο Ντιτρόιτ. Η έλευση του Μόντι Ουίλιαμς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας έφερε άνεμο αλλαγής στο Μίσιγκαν, με τις προσδοκίες να τρυπάνε ταβάνι. Μόνο που στην πράξη τα πράγματα δεν κυλούν καθόλου καλά.

Τα «πιστόνια» μετράνε μόλις 2 νίκες στη σεζόν, όμως το χειρότερο όλων είναι πως τρέχουν σερί 21 διαδοχικών ηττών, το οποίο δείχνει πως πολύ δύσκολα θα σταματήσει, με βάση την εικόνα της ομάδας του Ουίλιαμς κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ήδη μάλιστα έχει ανοίξει κουβέντα για το αν θα μπορέσει να φτάσει στο χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ ή θα το ξεπεράσει. Αυτό γιατί το χειρότερο ρεκόρ ηττών σε μια σεζόν στο ΝΒΑ είναι τα 26 παιχνίδια, που μοιράζονται οι Κλίβελαντ Καβαλίερς τη σεζόν 2010-11 και οι Φιλαδέλφεια 76ερς τη σεζόν 20213-14).

Συνολικά το χειρότερο ρεκόρ ηττών είναι τα 28 διαδοχικά αποτελέσματα που μετρούν οι Φιλαδέλφεια 76ερς στο φίνις της σεζόν 2014-15 και το ξεκίνημα της σεζόν 2015-16. Φαίνεται λοιπόν πως οι Πίστονς «τρέχουν» ήδη το δικό τους αρνητικο ρεκόρ και δεν αποκλείεται στη συνέχεια της σεζόν να γραφτεί ιστορία.