Ομάδα-έκπληξη στο «κυνήγι» του ΛαΒίν...

Ζακ ΛαΒίν

i

© photo by Dustin Bradford / Getty Images / Ideal Images

Ομάδα-έκπληξη στο «κυνήγι» του ΛαΒίν...

Χρήστος Τσάλτας 11:32 - 05.12.2023

Την ώρα που το μέλλον του Ζακ ΛαΒίν στο Σικάγο είναι κάθε άλλο παρά δεδομένο, οι Ντιτρόιτ Πίστονς μοιάζουν ως ένας επίδοξος διεκδικητής για την απόκτησή του.

Ο Ζακ ΛαΒίν αποτελεί ένα από τα πιο... βαριά χαρτιά του franchise των Σικάγο Μπουλς, καθώς γύρω του οι «ταύροι» χτίζουν το παρόν και το μέλλον τους, με σκοπό να φτάσουν σταδιακά στα υψηλά πατώματα της Ανατολής. Μέχρι τώρα όμως το ξεκίνημα της ομάδας του Μπίλι Ντόνοβαν είναι πολύ μακριά από τα επιθυμητά επίπεδα.

Το κακό ξεκίνημα έχει φέρει γκρίνια και απογοήτευση στα ενδότερα της ομάδας, με τον ΛαΒίν να βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς οι εμφανίσεις του δεν είναι ανάλογες του παχυλού συμβολαίου που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2022. Κάτι που φέρνει το front office της ομάδας να εξετάζει όλα τα δεδομένα, με ένα πιθανό trade να βρίσκεται στο τραπέζι.

Ο ΛαΒίν από την πλευρά του, αν και δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του δεν εμφανίζεται αρνητικός σε ενδεχόμενο μιας μετακόμισης σε ομάδα με υψηλότερες βλέψεις, που θα είναι σε θέση να διεκδικήσει άμεσα τον τίτλο. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες ένας νέος... μνηστήρας βγαίνει στην επιφάνεια.

Αυτός είναι οι Ντιτρόιτ Πίστονς, που ψάχνουν απεγνωσμένα για ένα σημείο αναφροάς. Τα «πιστόνια» βρίσκονται στον πάτο της κατάταξης με μόλις 2 νίκες και ο Μόντι Ουίλιαμς θέλει να αλλάξει την κατάσταση στο Μίσιγκαν.

Για το λόγο αυτό οι Πίστονς, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι διατεθειμένοι να μπουν δυναμικά στο... κόλπο για την απόκτηση του ΛαΒίν, καθώς έχουν αρκετά assets για να δελεάσουν την ομάδα του Ιλινόις. Μια κατάσταση που σε καμία περίπτωση δεν τους βγάζει από το κάδρο.