Ολυμπιακός: Εκτός ο Μπολομπόι με Άρη, μέσα ο Σλούκας
i

Μπολομπόι και Μπλακ / © Intime

Ολυμπιακός: Εκτός ο Μπολομπόι με Άρη, μέσα ο Σλούκας

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:09 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 17.02.2023

Ο Τζοέλ Μπόλομποϊ και ο Παναγιώτης Τσάμης θα μείνουν εκτός 12άδας για το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη (15:45) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Αποστολή στο Ηράκλειο

Ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε κάθε παιχνίδι τους στις ελληνικές διοργανώσεις πρέπει να αφήνουν εκτός έναν ξένο, καθώς έχουν 7 στο ρόστερ, με τον Τζοέλ Μπόλομποϊ να είναι εκείνο που θα δει το παιχνίδι με τον Άρη από την άκρη του πάγκου.

Έτσι, ο Ολυμπιακός,, ενόψει του αγώνα με τον Άρη (15:45, ΕΡΤ3) έχει στη διάθεσή τους: Ταρίκ Μπλακ, Άλεκ Πίτερς, Μουσταφά Φαλ, Τόμας Γουόκαπ, Σακιέλ ΜακΚίσικ και Αϊζάια Κάνααν.

Φυσικά, σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μπορεί να επιλέξει άλλον ξένο για τα ματς που ακολουθούν. 

Πέραν του Μπολομπόι, εκτός έμεινε και ο Παναγιώτης Τσάμης, με τον Σλούκα να είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, όπως και ο Τζορτζ Πάπας, με τους δύο διεθνείς να ξεπερνούν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και να είναι ετοιμοπόλεμοι ενόψει Final 8.

Αναλυτικά η 12αδα του Ολυμπιακού με τον Άρη: Κώστας Σλούκας, Τόμας Ουόκαπ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αϊζάια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Κώστας Παπανικολάου, Σάσα Βεζένκοφ, Άλεκ Πίτερς, Μουσταφά Φαλ, Ταρίκ Μπλακ, Μιχάλης Λούντζης, Τζορτζ Πάπας.