Η αντίδραση και το γελάκι του Βεζένκοφ στο «Σάσα μείνε στον Ολυμπιακό» (vid)

Χαμός στο ΣΕΦ

i

Χαμός στο ΣΕΦ

Η αντίδραση και το γελάκι του Βεζένκοφ στο «Σάσα μείνε στον Ολυμπιακό» (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:23 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 16.06.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ αντέδρασε με χαμόγελο και χειροκρότημα στο… μήνυμα παραμονής που του έστειλε ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε την τιμητική του στο μεγάλο πάρτι που στήθηκε στο ΣΕΦ κατά την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού από το ΟΑΚΑ και τον τέταρτο τελικό. 

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει όσο τίποτα να δει τον σταρ της ομάδας και τη νέα σεζόν στο ΣΕΦ και αυτός ήταν ο λόγος που έστειλε και το ξεχωριστό μήνυμα στον MVP της Euroleague τα ξημερώματα της Παρασκευής.

«Σάσα μείνε στον Ολυμπιακό και γράψ' το Σακραμέντο στα @ρχ!δ!@ σου τα δυο», ήταν το... μήνυμα που έστειλε ο κόσμος στον Σάσα Βεζένκοφ, τον οποίο, φυσικά, άπαντες θέλουν να δουν και τη νέα σεζόν με τα ερυθρόλευκα. 

Ο Ολυμπιακός από πλευράς του φαίνεται πως… άκουσε το μήνυμα του κόσμου και ετοιμάζεται να του κάνει ακόμη μια αύξηση, προκειμένου να του κάνει πιο εύκολη την απόφαση να γυρίσει την πλάτη στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και να μείνει στο αγαπημένο του Λιμάνι του Πειραιά, εκεί όπου λατρεύεται ΗΔΗ σαν Θεός από τους φίλους της ομάδας. 

Ο Βεζένκοφ θυμίζουμε πως φέτος έκανε χρονιά καριέρας, καθώς αναδείχθηκε MVP της Euroleague, ενώ έδειξε τέτοια αυταπάρνηση, που έφτασε στο σημείο να παίξει με πόνους στο γόνατο, προκειμένου να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην μάχη των τελικών. 

09:14 - 16.06.2023

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν τους πρωταθλητές στο φλεγόμενο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το πρωτάθλημα και οι οπαδοί της ομάδας υποδέχτηκαν τους θριαμβευτές στο ΣΕΦ.

Ό,τι και να αποφασίσει για το μέλλον του, ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ήδη ένας εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του Ολυμπιακού και έχει ματώσει όσο λίγοι για τον σύλλογο του Πειραιά. Εάν όμως μείνει στο Λιμάνι, τότε θα γίνει κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Θα μπει στην ελίτ και θα εισχωρήσει στην ίδια συζήτηση με τους Γιώργο Πρίντεζη, Μίλαν Τόμιτς και Βασίλη Σπανούλη.

Τα δίνει όλα ο Ολυμπιακός για να κρατήσει τον Βεζένκοφ - Το κρίσιμο ραντεβού του Βούλγαρου φόργουορντ με τους Κινγκς
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:00 - 16.06.2023

Τα δίνει όλα ο Ολυμπιακός για να κρατήσει τον Βεζένκοφ - Το κρίσιμο ραντεβού του Βούλγαρου φόργουορντ με τους Κινγκς

Ο Ολυμπιακός... ακούει τον κόσμο και είναι έτοιμος για την υπέρβαση, προκειμένου να κάνει πιο εύκολη την απόφαση του Σάσα Βεζένκοφ να μείνει στον Πειραιά.

Το βίντεο του Sportal με την αποθέωση του κόσμου στον Σάσα Βεζένκοφ, τους προέδρους και την υπόλοιπη ομάδα: