Ο Ολυμπιακός νίκησε την Αρμάνι σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα

Ολυμπιακός - Αρμάνι

i

©Intime

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Αρμάνι σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα

Νίκος Καλαμπάκας 19:16 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 15.09.2023

Ολυμπιακός και Αρμάνι θα αναμετρηθούν την Κυριακή 17/9 προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη και σήμερα πήραν μια γεύση ο ένας από τον άλλον σε προπονητικό διπλό.

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν Ολυμπιακός και Αρμάνι Μιλάνο, δύο μέρες πριν τη μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη, στην οποία οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν ξανά με την ιταλική ομάδα προκειμένου να τιμήσουν τον θρυλικό πρώην αρχηγό τους!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε στη διάθεσή του τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στους Πειραιώτες, αφού ξεκουράζεται μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στο οποίο τερμάτισε με τη Σερβία στη 2η θέση.

Ωστόσο ο Έλληνας κόουτς μπόρεσε να χρησιμοποιήσει τόσο τον Άλεκ Πίτερς όσο και τον Τζορτζ Πάπας οι οποίοι είχαν τραυματιστεί σε φιλικό αγώνα με τον Προμηθέα.

Παράλληλα, στην ομάδα ήταν και οι Έλληνες διεθνείς. Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Ουόκαπ και Λούντζης, όπως και ο Φαλ που είχε πάει στην Άπω Ανατολή με τη Γαλλία.

Δεν αγωνίστηκαν οι ΜακΚίσικ και Γκος,αφού ο πρώτος είχε εγχειριστεί στο διάφραγμα και ο δεύτερος έχει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Η διάρκεια του ματς ήταν τρία δεκάλεπτα με τον Ολυμπιακό να επικρατεί στο δεύτερο με 22-19 και τα άλλα να ολοκληρώνονται ισόπαλα (20-20 και 18-18).

Επειδή ο αγώνας ήταν προπονητικού χαρακτήρα το σκορ μηδενιζόταν σε κάθε περίοδο.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 5(1 τρ.,11 ασ.), Κάνααν 6(1 τρ.,4 ριμπ.), Λούντζης 2, Λαρεντζάκης 10(1), Πάπας, Φαλ 11(7ριμ., 2 κοψ.), Παπανικολάου 5(1), Πίτερς 13(3), Σίκμα 6 (5 ριμπ., 3 κλ.), Τανούλης 2.

Emporio Armani Milan (Μεσίνα): Ποϊθρες 7, Μπορτολάνι 5, Πάνγκος 7(1), Στογιάνοβιτς 2, Καμαγκατέ 5, Χολ 8(1), Καρούσο 2, Σιλντς 11(2), Μίροτιτς 8, Χάινς 2.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε διά ζώσης ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ.Παναγιώτης Αγγελόπουλος.