H πάσα... βόλεϊ του Παπανικολάου και η «καλημέρα» του Ολυμπιακού που φάνηκε από το προηγούμενο βράδυ

H πάσα... βόλεϊ του Παπανικολάου και η «καλημέρα» του Ολυμπιακού που φάνηκε από το προηγούμενο βράδυ

Γιώργος Γαβριλάκης 09:34 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 31.01.2024

Με το που ξημέρωσε Πέμπτη (31/1), ο Ολυμπιακός ευχήθηκε την καθιερωμένη... καλημέρα, μετά την επιτυχία κόντρα στην Άλμπα Βερολίνο από το βράδυ της Τετάρτης (30/1). Και συνόδευσε την ευχή με το στιγμιότυπο όπου ό Κώστας Παπανικολάου πασάρει σαν να παίζει βόλεϊ στον Αϊζέια Κάναν και αυτός βάζει ένα από τα εννέα τρίποντα που σημείωσε στην αναμέτρηση.

H καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, μόνο που για τον Ολυμπιακό αυτή (η καλή μέρα) ορίστηκε από το προηγούμενο βράδυ. Τότε που οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν 101 πόντους στην Άλμπα Βερολίνου και πήραν την 13η νίκη τους στην EuroLeague

Έτσι, όταν βγήκε ο ήλιος της Πέμπτης (μετά από την κρύα και συννεφιασμένοι Τετάρτη 30/1) τότε θέλησαν να μοιραστούν την καθιερωμένη πλέον «καλημέρα» τους στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, την συνόδευσαν με μία εξαιρετική φάση από την αναμέτρηση με τους Γερμανούς για την 24η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτή που ο Κώστας Παπανικολάου έπαιξε... βόλεϊ και h παράδοξη πάσα του στον Αϊζέια Κάνααν κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου ολοκληρώθηκε με ένα τρίποντο του Αμερικανού. Ένα από τα 9 που έβαλε (!) σε μία βραδιά που έκανε τρία σπουδαία προσωπικά ρεκόρ στην EuroLeague

Αυτή ήταν και η αγαπημένη φάση του διαχειριστή των social media του Ολυμπιακού που έγραψε επίσης στην ανάρτηση «Σας αρέσει το βόλεϊ; Του Παπανικολάου σίγουρα του αρέσει!»

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αρμάνι και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!