Νέα ανησυχία με Γκος στον Ολυμπιακό

Νέα ανησυχία με Γκος στον Ολυμπιακό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 01:48 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 01:49 - 08.03.2024

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος ένιωσε μια ενόχληση στα τελευταία λεπτά του Ολυμπιακός - Βίρτους, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον αποσύρει στην τελευταία κατοχή των Ερυθρόλευκων στην αναμέτρηση.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος καρδιοχτύπησε και πάλι τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός, μετά το μεγάλο σουτ που έβαλε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, ένιωσε μια ενόχληση στο πόδι και ζήτησε αλλαγή, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον αποσύρει και να μην τον έχει στην τελευταία κατοχή των Ερυθρόλευκων στο παιχνίδι.

Άμεσα οι Ερυθρόλευκοι έπεσαν πάνω στον παίκτη, προκειμένου να δουν την κατάστασή του, η οποία, με τα τωρινά δεδομένα, δεν εμπνέει ανησυχία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως δεν τοποθετήθηκε για τον Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του, με τα δεδομένα στην παρούσα φάση να μην δείχνουν κάτι ανησυχητικό.

Αύριο η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει γνωστό το εάν ο παίκτης παίξει με το Λαύριο το Σάββατο (9/3) για την Stoiximan Basket League, όπως και το εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό (14/3) για την Euroleague.

«Μπαίνει» με Λαύριο ο Λαρεντζάκης
EUROLEAGUE

01:20 - 08.03.2024

«Μπαίνει» με Λαύριο ο Λαρεντζάκης

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ικανοποιημένοι με την αποθεραπεία του και εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον «τεστάρουν» απέναντι στο Λαύριο (9/3). Τι γίνεται με Ουόκαπ και Μιλουτίνοφ...

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος είχε 6 πόντους (2/5 δίποντα, 2/2 βολές), 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και πραγματικά βοήθησε για να πάρουν οι Πειραιώτες την νίκη απέναντι στη Βίρτους, στην επιστροφή του στη δράση μετά το παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο το Περιστέρι.

🔴Ολυμπιακός - Βίρτους 74-69: «Τσάκισε» τους Ιταλούς με σπουδαίο Παπανικολάου και τώρα... ντέρμπι!