Στον Ολυμπιακό για 2 χρόνια ο Γκος

Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος

i

Euroleague

Στον Ολυμπιακό για 2 χρόνια ο Γκος

Aχιλλέας Μαυροδόντης 09:00 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:10 - 28.06.2023

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι για τα επόμενα 2 χρόνια ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Η μεγάλη επιστροφή του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος στον Πειραιά είναι πλέον γεγονός. Ο Αμερικανός γκαρντ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ και πλέον ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα, έπειτα από τη σεζόν 2018-19, όταν και αγωνίστηκε στους Πειραιώτες, υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ.

Με την κίνηση αυτή ο Ολυμπιακός ενισχύει σημαντικά την περιφερειακή γραμμή του, καθώς δίπλα στον Τόμας Ουόκαπ, που θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών της Euroleague, προσθέτει έναν παίκτη με εξαιρετικές αρετές στην επίθεση, που έρχεται από μια «γεμάτη» σεζόν με την Ρεάλ Μαδρίτης, κατά την οποία κατέκτησε την Euroleague, στο Final 4 του Κάουνας.

Αυτό που απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί το deal, από πλευράς Πειραιωτών, είναι η ανακοίνωση της απόκτησής του, η οποία θα επικυρώσει και με τη βούλα τη μεγάλη επιστροφή του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος στο ΣΕΦ. Ουσιαστικά τα πάντα πήραν τον... δρόμο τους από το απόγευμα της Τρίτης, όταν και η Ρεάλ Μαδρίτης αποδέσμευσε τον Αμερικανό γκαρντ, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στον Ολυμπιακό, προκειμένου να κινηθεί αναλόγως και να κλείσει την υπόθεση του άλλοτε παίκτη της Παρτίζαν και της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Οι δύο πλευρές άλλωστε είχαν ανοίξει κύκλο επαφών το τελευταίο διάστημα, με την επιθυμία για συνεργασία να είναι αμοιβαία. Κάτι που διαπιστώθηκε και κατά τη διάρκεια των επαφών των δύο πλευρών τις τελευταίες μέρες. Η περίπτωση του Ουίλιαμς-Γκος, μάλιστα, είναι ανεξάρτητη από αυτή του Κώστα Σλούκα και δεν επηρεάζει τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Έλληνα γκαρντ, ο οποίος παραμένει ένα από τα πιο «καυτά» θέματα στον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι.