Ουόκαπ: «Έτρεχα προς τον Σλούκα και του φώναζα "σ' ευχαριστώ Σλου" - Θα κάνω το όνομα Ουοκαπόπουλος"

Τόμας Ουόκαπ, Άλεκ Πίτερς

i

© Intime

Ουόκαπ: «Έτρεχα προς τον Σλούκα και του φώναζα "σ' ευχαριστώ Σλου" - Θα κάνω το όνομα Ουοκαπόπουλος"

Νίκος Καλαμπάκας 19:55 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:56 - 05.05.2023

Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε στην ιστοσελίδα Basketnews.com και αναφέρθηκε στο νικητήριο καλάθι του Σλούκα στο game 3 του Ολυμπιακού με τη Φενέρ, αλλά και στις σκέψεις που κάνει να αλλάξει το διαβατήριό του, μετά την ελληνοποίησή του.

Ο Τόμας Ουόκαπ ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φενέρ στην Πόλη, εκεί όπου οι Πειραιώτες έκαναν το break επανακτώντας το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των δύο ομάδων για τα playoffs της Euroleague.

Ο Αμερικάνος που πρόσφατα απέκτησε ελληνικό διαβατήριο, ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη λάθος πάσα στον Πιερ και στην εξέλιξη της φάσης ο Γκούντουριτς έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ, 3.4'' πριν τη λήξη του αγώνα.

Σορώτος: «Μην ξεχνάμε ότι η Φενέρ έχει τριπλάσιο μπάτζετ – Ο Ολυμπιακός έχει κάνει υπέρβαση»
EUROLEAGUE

13:00 - 05.05.2023

Σορώτος: «Μην ξεχνάμε ότι η Φενέρ έχει τριπλάσιο μπάτζετ – Ο Ολυμπιακός έχει κάνει υπέρβαση»

Ο κόουτς Σορώτος μίλησε στο Sportal και τον Νίκο Καλαμπάκα για τις μονομαχίες του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και μας εξήγησε τι πρέπει να κάνουν οι Πειραιώτες ώστε να τελειώσουν τη σειρά από το game 4. Τι είπε για την άμυνα των Τούρκων, τα μεγάλα καλάθια του Βεζένκοφ και τα... δώρα της Φενέρ που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι Πειραιώτες.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Basketnews.com, τόνισε ότι ο συμπαίκτης του, Κώστας Σλούκας, τον έσωσε με το νικητήριο καλάθι, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σκέφτεται να αλλάξει το όνομά του σε Τόμας Ουοκαπόπουλος!

Αρχικά, μιλώντας για την επίμαχη φάση του game 3, είπε:

«Ήταν απλά μια κακή συνεννόηση. Ο Πιερ επέστρεψε κάπως μπροστά μου. Εγώ είχα αρχίσει να δίνω την πάσα. Δόξα τω Θεώ, ο Σλούκας έκανε το σουτ. Σίγουρα με έσωσε. Ήταν εντυπωσιακό. Ήταν σουτ λύτρωσης, 100%. Όπως έτρεχα προς αυτόν, του φώναζα 'σε ευχαριστώ Σλου, σε ευχαριστώ'. Τον φίλησα και τον ευχαρίστησα».

«Δεν έβαλε απλά το νικητήριο καλάθι. Έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι όσο ήτα στο παρκέ. Πάσαρε εξαιρετικά, κυριάρχησε στην επίθεση και στο τέλος έπαιξε και φοβερή άμυνα. Είναι ο άνθρωπός μας και το απέδειξε σε αυτό το ματς.

Για το διαβατήριο που απέκτησε πρόσφατα, ο Ουόκαπ ανέφερε:

«Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω τιμή για αυτό. Εγώ έκανα τα χαρτιά μου και ήλπιζα να πάρω το διαβατήριο. Ίσως αλλάξω το όνομά σε Τόμας Γουοκαπόπουλος. Ακούγεται όμορφο».