Οι δύο κόντρες των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Πότε και που θα τους δείτε
i

© Fiba

Οι δύο κόντρες των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Πότε και που θα τους δείτε

Γιώργος Γαβριλάκης 08:39 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 08.09.2023

Η Σερβία αντιμετωπίζει τον Καναδά στον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής (8/9) και λίγο αργότερα οι ΗΠΑ θα λύσουν τις διαφορές με τη Γερμανία. Το τριήμερο που ολοκληρώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκίνησε και ο τελικός της Κυριακής -στη Μανίλα- μοιράζει τα δύο εισιτήρια.

Το τελευταίο τριήμερο του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφθασε και μαζί του ήρθε και η στιγμή να μοιραστούν τα μετάλλια. Σήμερα Παρασκευή (8/9) οι τέσσερις «επιζώντες» της διαδικασίας αναμετρώνται και σκέφτονται κατά πρώτο λόγο στον την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής και μοιραία την πρώτη θέση του βάθρου. 

Στο πρώτο (χρονικά) παιχνίδι, η Σερβία στις 11:45 (ΕΡΤ 1, Novasports Start) αντιμετωπίζει τον Καναδά, δύο μέρες μετά τη στιγμή που η πρώτη απέκλεισε την Λιθουανία και οι Βορειοαμερικάνοι την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς. 

To δεύτερο ζευγάρι, αφορά την αναμέτρηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με την Γερμανία (15:40 EΡΤ 1, Novasports Start). Οι παίκτες του Στιβ Κερ, που έχουν μία ήττα μέχρι στιγμής από το ξεκίνημα της διοργάνωσης (από την Λιθουανία), αλλά δεν επηρεάστηκαν από αυτήν, διέλυσαν στα προημιτελικά την Ιταλία και τώρα τα αήττητα «Πάντσερ» βρίσκονται στον δρόμο τους. 

Το πρόγραμμα των ημιτελικών

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου
11:45 / Σερβία - Καναδάς (EΡΤ 1, Novasports Start)
15:40 / ΗΠΑ - Γερμανία (EΡΤ 1, Novasports Start)

Το προγραμμα των αγώνων κατάταξης

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 
11:45 / Ιταλία - Σλοβενία (θέσεις 7-8)
15:30 / Λετονία - Λιθουανία (θέσεις 5-6)

Η ώρα της αντίδρασης: Ο Ντένις Σρούντερ έχει κάτι να αποδείξει κόντρα στην Team USA
FIBA WORLD CUP

08:30 - 08.09.2023

Η ώρα της αντίδρασης: Ο Ντένις Σρούντερ έχει κάτι να αποδείξει κόντρα στην Team USA

Απέναντι στην Λετονία τα... έσπασε και η δική του κακή βραδιά παρολίγον να κόστιζε στην Γερμανία. Ο Ντένις Σρούντερ΄εχει μια ευκαιρία να «ρεφάρει», σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της καριέρας του.

Το πρόγραμμα της τελευταίας μέρας

Κυριακη 10 Σεπτεμβρίου
11:30 / Αγώνας κατάταξης (θέσεις 3-4)
15:40 / Τελικός


Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr
Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.