Προς την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Αγραβάνης

Ο Δημήτρης Αγραβάνης

i

© Intime

Προς την πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Αγραβάνης

Ηλίας Λαλιώτης 14:25 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 24.06.2023

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο Παναθηναϊκός δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο του Δημήτρη Αγραβάνη, μετά τις εισηγήσεις του Εργκίν Αταμάν και την επιστροφή του Νίκου Χουγκάζ.

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην ενίσχυση του ρόστερ με ξένους παίκτες από το... πάνω ράφι, που θα κάνουν τη διαφορά και θα αλλάξουν το επίπεδό του. Είναι κάτι που επιβεβαίωσε και ο Εργκίν Αταμάν με δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα.

Οι περιπτώσεις των Κέβιν Πάντερ, Ματίας Λεσόρ και Ντάντε Έξουμ είναι αυτές που έχουν ξεχωρίσει τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τους Πράσινους να δουλεύουν ταυτόχρονα και άλλες υποθέσεις, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ντύνει στα πράσινα τον Βιλντόζα ο Παναθηναϊκός και φουλάρει για τον Πάντερ και την παρέα του
EUROLEAGUE

23:42 - 22.06.2023

Ντύνει στα πράσινα τον Βιλντόζα ο Παναθηναϊκός και φουλάρει για τον Πάντερ και την παρέα του

Η Παρτιζάν ολοκλήρωσε πανηγυρικά τη σεζόν με την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας και ο Παναθηναϊκός, έχοντας κάνει την προεργασία του, «τρέχει» για να κάνει δικό του τον τρομερό Κέβιν Πάντερ, αλλά και τους Ντάντε Έξουμ και Ματίας Λεσόρ, έχοντας ήδη κλείσει και τον Λούκα Βιλντόζα.

Παράλληλα, όμως, στον Παναθηναϊκό κλείνουν σταδιακά και τις υπόλοιπες «τρύπες» του ρόστερ, σε συνεργασία με τον Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος προπονητής έχει κάνει ήδη μια αξιολόγηση του ρόστερ και των επιλογών που θα έχει και τη νέα σεζόν. Σε αυτές δεν φαίνεται πως είναι τελικά ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο Νίκος Χουγκάζ επιστρέφει από τον δανεισμό του στο Περιστέρι. Ο νεαρός φόργουορντ πέρασε το τελευταίο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, αγωνιζόμενος συνολικά σε 10 ματς και έχοντας 4,9 πόντους και 4,3 ριμπάουντ ανά 16 λεπτά συμμετοχής και σουτάροντας με 44% εντός παιδιάς, 37% στα τρίποντα και 62% στις βολές..

Ο Εργκίν Αταμάν στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός είχε επενδύσει πολλά πάνω στο ταλέντο του Χουγκάζ όταν τον απέκτησε από τον Ιωνικό και παρότι το Περιστέρι ήθελε να τον κρατήσει, θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ για να δείξει την αξία του και να αποτελέσει μέρος του rotation από τον Εργκίν Αταμάν.

Από τη στιγμή που στην ίδια θέση υπάρχει ο Λευτέρης Μαντζούκας με αναβαθμισμένο ρόλο, οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Δημήτρης Αγραβάνης θα αποτελέσει παρελθόν, εκτός απροόπτου. Ο Έλληνας φόργουορντ είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025, με το Τριφύλλι να έχει την οψιόν για κάθε καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως δεν θα ενεργοποιηθεί.

Λευτέρης Μαντζούκας και Δημήτρης Αγραβάνης

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε και την περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος ελπίζει να δικαιωθεί από το CAS μέσα στον Ιούλιο και να είναι σε θέση να αγωνιστεί άμεσα. Σε αυτή την περίπτωση, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κάνει την κατάλληλη προεργασία για να γυρίσει και αυτός στο ΟΑΚΑ.