Αυξημένα μέτρα ασφαλείας και πολλαπλά σημεία ελέγχου στο ΟΑΚΑ (pics)

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας και πολλαπλά σημεία ελέγχου στο ΟΑΚΑ (pics)

Ηλίας Λαλιώτης Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:42 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:50 - 15.06.2023

Δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ για τον τέταρτο τελικό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό με την αστυνομία να έχει αυξήσει τα σημεία ελέγχου περιμετρικά του γηπέδου.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:15) τον Ολυμπιακό για το Game 4 των τελικών της Basket League, με το σκορ να είναι στο 2-1 υπέρ των Πειραιωτών. Κάτι που σημαίνει πως οι «πράσινοι» θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου και να πάνε τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στο ΣΕΦ, την ερχόμενη Κυριακή (18/6, 21:15).

Οριστικά χωρίς Παπανικολάου ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:15 - 15.06.2023

Οριστικά χωρίς Παπανικολάου ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα δεν θα είναι τελικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το σημερινό (15/6, 21:15) Game 4 των τελικών της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Όπως συνέβη και στο δεύτερο παιχνίδι πριν από μία εβδομάδα, έτσι και σήμερα τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό κατά την άφιξη της αποστολής των «ερυθρόλευκων». Μάλιστα, παρότι στον προηγούμενο αγώνα δεν συνέβη το παραμικρό, είχαν προβλεφθεί από την αστυνομία αυξημένα μέτρα και περισσότερα σημεία ελέγχου περιμετρικά του γηπέδου.

Διαφοροποιήσεις υπήρχαν και κατά την άφιξη των οπαδών με τα αμάξια τους, καθώς το Parking 5 ήταν κλειστό για το κοινό, λόγω μιας συναυλίας που είναι προγραμματισμένη να γίνει τις επόμενες μέρες στον χώρο.

Η άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού έγινε χωρίς να συμβεί το παραμικρό, με κανέναν οπαδό να μην έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει το σημείο της άφιξης.