Παναθηναϊκός: «Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»

Παναθηναϊκός: «Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»

Ηλίας Λαλιώτης 05:02 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 20.05.2024

Απάντηση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR με επίσημη ανακοίνωση στην τοποθέτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και όσα έγιναν στο ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θριάμβευσε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό με τρίποντο-μαχαιριά του Κώστα Σλούκα στα τελευταία δευτερόλεπτα, έκανε το 3 στα 3 επί του «αιωνίου» αντιπάλου στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Η συμπεριφορά του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δευτέρας (15/4), αλλά και μετά το τέλος του απέναντι σε φιλάθλους, τον Εργκίν Αταμάν, μέλη του τεχνικού τιμ και παίκτες του Τριφυλλιού, αλλά και η τοποθέτηση των Πειραιωτών μέσω τον social media κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έφερε την αντίδραση της «πράσινης» ΚΑΕ.

Πόλεμος ανακοινώσεων Γιαννακόπουλου - Ολυμπιακού: Όλα όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

05:09 - 17.04.2024

Πόλεμος ανακοινώσεων Γιαννακόπουλου - Ολυμπιακού: Όλα όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Το τρίτο ημίχρονο του επεισοδιακού ντέρμπι «αιωνίων» της Δευτέρας, στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό ήταν γεμάτο, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να στέφει τα βέλη του προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την συμπεριφορά του στην αναμέτρηση και τους Πειραιώτες να σηκώνουν το γάντι με αιχμηρή ανακοίνωση.

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεκαθαρίζει πως θα συνεχίσει μαζί με τους φιλάθλους του να πρωτοστατούν με πράξεις στην Εθνική προσπάθεια της κοινωνίας και της Κυβέρνησης κατά της βίας και τονίζει πως ο «Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»:

"Κατανοούμε τον πανικό, αλλά...

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και οι φίλαθλοί της θα συνεχίσουν να πρωτοστατούν με πράξεις στην Εθνική προσπάθεια της κοινωνίας και της Κυβέρνησης κατά της βίας.

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε εκατοντάδες περιστατικά από το παρελθόν, όπως τα νερά της ΤΣΣΚΑ και τις αναρίθμητες διακοπές αγώνων στο ΣΕΦ, για να καταδείξουμε τις διαφορές επιπέδου, μα η σελίδα πρέπει να γυρίσει αμετάκλητα για όλους και με όλους.

Και θα γυρίσει όσο και να ξεβολεύει.

Ο Μπαρτζωκισμος δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024. Όλοι το βλέπουν, όλοι το ξέρουν.

Κατά τα λοιπά, εμείς μόνο μπροστά. Μόνο ψηλά. Περιμένουν οι νέες κορυφές.

«Το να κάνεις τον δικαστή σε ξένες ζωές είναι η τέλεια δικαιολογία, για να μην αναλύεις τη δική σου»".