Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: Τα drone και το show στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Άλμπα (vid)
i

© Intime

Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: Τα drone και το show στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Άλμπα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 19:10 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:01 - 12.04.2024

Ο Παναθηναϊκός στην κανονική διάρκεια της Euroleague δεν ήταν εντυπωσιακός μόνο εντός αγωνιστικού χώρου. Ήταν το ίδιο... λαμπερός και γύρω γύρω από το παρκέ!

Η αναβαθμισμένη εμπειρία του ΟΑΚΑ ήταν ένα project του Παναθηναϊκού που ξεκίνησε το καλοκαίρι μαζί με την αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας. Και πλέον, στην έδρα των «πρασίνων» οι φίλαθλοι βιώνουν μία κατάσταση άνευ προηγούμενου. Με την καλή έννοια.

Από τη στιγμή που μπαίνουν στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις μέχρι που θα φύγουν -ειδικά αν η αγαπημένη τους ομάδα νικήσει- η ατμόσφαιρα είναι από θερμή έως εντυπωσιακή. Δρόνοι πετούν παντού και καταγράφουν τα πάντα και πλέον υπάρχει μεγάλο αρχείο από «μαγικές» στιγμές στο ΟΑΚΑ.

Όπως για παράδειγμα αυτές που δημοσίευσε ο διαχειριστής του «τριφυλλιού» στα social media, μία μέρα μετά τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου.

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ έχει εμπιστοσύνη στην Μπαρτσελόνα: «Δεν μας νοιάζει αν θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό...» (vids)
EUROLEAGUE

18:29 - 12.04.2024

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ έχει εμπιστοσύνη στην Μπαρτσελόνα: «Δεν μας νοιάζει αν θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό...» (vids)

Η Μπαρτσελόνα θα έχει πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs και για τον Τζαμπάρι Πάρκερ «δεν διαλέξουμε αντίπαλο. Είτε ο Ολυμπιακός είτε η Φενέρμπαχτσε, δεν έχει καμία σημασία» δήλωσε, καθώς εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι «να αποδείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα της Euroleague».

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν ολοκλήρωσαν με μία ακόμα επιτυχία την κανονική διάρκεια της ευρωπαϊκής σεζόν, κατέκτησαν την τέταρτη θέση και την επόμενη φορά που ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί αντίπαλο θα είναι στα Playoffs. Και τότε το θέαμα του ΟΑΚΑ θα επανεμφανιστεί και θα έχει ακόμα μεγαλύτερη ένταση, δράση και νόημα, λόγω της προσπάθειας που θα γίνει για την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

Προς το παρόν, στον Παναθηναϊκό, αφού έκαναν τη... δική τους δουλειά, περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στα Playoffs. Αυτό θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα το τριήμερο 16 με 19 Απριλίου. Τότε που θα διεξαχθεί (για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού) το Play In τουρνουά που αφορά στις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-10. Δηλαδή, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Μπασκόνια, η Βίρτους Μπολόνια και η Αναντολού Εφές.

🔴 Sportal Euroleague Show με όλο το ρεπορτάζ από το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!