Ο ΛεΝτέι επέστρεψε και μαζί τα χαμόγελα στην Παρτίζαν

Ζακ Λεντέι

i

Euroleague

Ο ΛεΝτέι επέστρεψε και μαζί τα χαμόγελα στην Παρτίζαν

Η Παρτίζαν είδε τον Ζακ ΛεΝτέι να επιστρέφει στη δράση και μαζί με εκείνον επέστρεψαν και τα χαμόγελα, με την ομάδα του Ζοτς να επικρατεί στην Ποντγκόριτσα της Μπούντουτσνοστς με 89-83.

Η Παρτίζαν έπαιξε χωρίς τον Ζακ ΛεΝτέι απέναντι στον Ολυμπιακό και γνώρισε την ήττα, με την ομάδα του Ομπράντοβιτς να ζορίζεται πλέον σε ό,τι έχει να κάνει με τα Play In. Παρόλα αυτά, απέναντι στην Μπούντουτσνοστς τα πράγματα ήταν αλλιώς.

Ο Ζακ ΛεΝτέι μπήκε στην ομάδα, έπαιξε απέναντι στην Μπούντουτσνοστς και ήταν κομβικός απέναντι στην ομάδα του Μαυροβουνίου, με τον Αμερικανό (22 πόντοι) να οδηγεί την ομάδα του σε ένα μεγάλο «διπλό» με 89-83.

Πλέον η Παρτίζαν είναι στο 19-6, ξεπερνώντας την Μπούντουτσνοστς (18-7) και δείχνοντας αντίδραση, τρεις μέρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στη Stark Arena.

Ο Ζακ ΛεΝτέι πάντως δεν ήταν μόνος του. Ο Κέβιν Πάντερ άγγιξε το doube double (19 πόντους, 9 ασίστ, 3 ριμπ.), όντας κι εκείνος κομβικός.

Πλέον η Παρτίζαν, μετά από 25 αγωνιστικές, έπιασε έτσι τον Ερυθρό Αστέρα στους 44 βαθμούς, έχοντας βέβαια παιχνίδι περισσότερο (1/4 στις 19:00 με την Στουντέντσκι). Παρά ταύτα δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια ακόμα και 0/2 να κάνει το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου μιας και υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Τα δεκάλεπτα: 21-23, 44-44, 63-70, 83-89

Έβγαλε την αγγαρεία απέναντι στον Άρη ο Ολυμπιακός και τώρα Βελιγράδι!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:11 - 31.03.2024

Έβγαλε την αγγαρεία απέναντι στον Άρη ο Ολυμπιακός και τώρα Βελιγράδι!

Ο Ολυμπιακός, χτυπημένος και από τις απουσίες, δεν εντυπωσίασε απέναντι στον Άρη, όμως, με τον Πίτερς να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, στο τέλος πάτησε γκάζι και πήρε τη νίκη με 85-77, στρέφοντας πλέον το ενδιαφέρον του στο ματς απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, στο Βελιγράδι (4/4).