«Αυτό είναι το μέλλον του Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν»

Τι μπορεί να σκέφτεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς;

«Αυτό είναι το μέλλον του Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν»

Γιώργος Γαβριλάκης 14:08 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 31.03.2024

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς, θεωρεί πως αν η ομάδα του Βελιγραδίου νικήσει την Άλμπα και την Βαλένθια στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, θα προκριθεί στα Play In της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός... πλήγωσε την Παρτίζαν με τη νίκη του στο Βελιγράδι για την 32η αγωνιστική της Euroleague, αλλά ο τζένεραλ μάνατζερ των Σέρβων, Ζόραν Σάβιτς, δεν θεωρεί ότι την πλήγωσε ανεπανόρθωτα.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι θα βρεθούμε στην πρώτη δεκάδα και θα παίξουμε στα Play In», δήλωσε στην Telegraf ο 57χρονος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, με μακρά θητεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα και τρεις κατακτήσεις κορυφής. Δύο με την θρυλική Γιουγκοπλάστικα το 1990 και το 1991 και μία με την Βίρτους Μπολόνια το 1998.

Ο Ζόραν Σάβιτς θύμησε πως η Παρτίζαν έχει μπροστά της «δύο ματς με την Άλμπα και την Βαλένθια, που αν τα πάρουμε και ταυτόχρονα δεν γίνουν μεγάλες εκπλήξεις θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε. Είναι στο χέρι μας». Βέβαια αυτή τη στιγμή «εξαρτόμαστε από κάποια αποτελέσματα, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία με τις νίκες μας να πάρουμε την πρόκριση».

Επίσης, ρωτήθηκε και για το νέο συμβόλαιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, το οποίο ουσιαστικά προανήγγειλε ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς και ο Σάβιτς προσφέρει και τη δική του αισιόδοξη άποψη. «Δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους», είπε και στην πραγματικότητα τελείωσε εκεί η συζήτηση.

O Τζινόμπιλι επικαλέστηκε το... συναίσθημα: Η Βίρτους και οι άλλοι τρεις που επέλεξε για το Final Four (vid)
EUROLEAGUE

13:35 - 31.03.2024

O Τζινόμπιλι επικαλέστηκε το... συναίσθημα: Η Βίρτους και οι άλλοι τρεις που επέλεξε για το Final Four (vid)

Πριν κατακτήσει τέσσερα δακτυλίδια πρωταθλητή στο ΝΒΑ, ο Μανού Τζινόμπιλι έκανε πάταγο στην Ευρώπη, βρέθηκε στην κορυφή αυτής το 2001 με την Βίρτους και τώρα εκτιμά πως η ομάδα της Μπολόνια θα επιστρέψει στα Final Four της Euroleague. Η πρόβλεψή του είναι η εξής...

Ο πρώην σέντερ μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ, όπως της Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, πέραν της Βίρτους, του ΠΑΟΚ, της Γιουγκοπλάστικα και της Αναντολού Εφές, αλλά και της εθνικής Σερβίας, ανέλαβε τον ρόλο του GM της ομάδας του Βελιγραδίου το 2021. Πέρσι κατακτήθηκε η Αδριατική Λίγκα, βρέθηκε ένα βήμα πριν την πρόκριση στο Final Four της Euroleague (αποκλείστηκε στο Game 5 από την Ρεάλ), αλλά ο στόχος είναι μία ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και στην Παρτίζαν θέλουν όλοι ο «Ζοτς» να είναι ο καθοδηγητής της προσπάθειας.