Αποφασίζει μετά τα ισπανικά playoffs ο Πασκουάλ!
i

©InTime

Αποφασίζει μετά τα ισπανικά playoffs ο Πασκουάλ!

Γιάννης Πάλλας 17:46 - 22.05.2023

Ο Τσάβι Πασκουάλ σύμφωνα με το Ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων θα αποφασίσει για το μέλλον του έπειτα από την ολοκλήρωση των playoffs στην Liga Endesa

Μόλις ολοκληρωθούν τα playoffs της Liga Endesa θα αποφασίσει ο Τσάβι Πασκουάλ, σε ποιον πάγκο θα κάθεται την επόμενη χρονιά! Αυτό υποστηρίζει το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (Efe) σύμφωνα με πηγές από την Ρωσία.

Οι επαφές του Χεζόνια με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και το συμβόλαιο στη Ρεάλ
EUROLEAGUE

15:08 - 22.05.2023

Οι επαφές του Χεζόνια με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και το συμβόλαιο στη Ρεάλ

Ο Μάριο Χεζόνια παραδέχθηκε , στην κάμερα του Sportal, πως βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του εδώ και καιρό - Τα δεδομένα για το μέλλον του

Ο προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα αποφασίσει για το μέλλον του όταν τελειώσει το ισπανικό πρωτάθλημα τον Ιούνιο. Την επόμενη εβδομάδα ο Τσάβι Πασκουάλ θα αναχωρήσει από την Αγία Πετρούπολη για τη Βαρκελώνη, προκειμένου να ξεκουραστεί και να αξιολογήσει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του για την επόμενη χρονιά.

Ο Καταλανός τεχνικός φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τη ρωσική ομάδα μετά από τρεισήμισι χρόνια στην οποία στην πρώτη του σεζόν προκρίθηκε στα playoffs της EuroLeague και τη δεύτερη χρονιά κέρδισε το πρώτο ρωσικό πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου.

Παρότι φαίνεται ότι έχει αρκετές προτάσεις ο ίδιος φαίνεται ότι θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία και, αν είναι δυνατόν, σε μια από τις δυο μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα.

Οι δυο ήττες των «μπλαουγκράνα» στο Final-4 της EuroLeague από τη Ρεάλ και την Μονακό φαίνεται ότι δημιουργούν ευνοϊκές προϋποθέσεις για την επιστροφή σ’ ένα οικείο περιβάλλον, όπου αυτή την ώρα αμφισβητείται έντονα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Τσάβι Πασκουάλ γνωρίζει κάθε σπιθαμή του γηπέδου και της ομάδας, καθώς είχε τα «ηνία» από το 2008 μέχρι το 2016, ενώ το 2010 κατέκτησε και την EuroLeague.

Από την άλλη μεριά, όσον αφορά τον Τσους Ματέο, επικρίθηκε πολύ όλη τη σεζόν, αλλά μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Κάουνας με τη Ρεάλ βγήκε πανίσχυρος. Μάλιστα, οι δηλώσεις στήριξης του Έντι Ταβάρες αποτελούν ένα ακόμη στοιχείο για να ενισχύσει τη θέση του στη «βασίλισσα».

Εν ολίγοις, ο Τσάβι Πασκουάλ... ποντάρει πλέον μόνο στη Μπαρτσελόνα, καθώς η Ρεάλ αναμένεται να συνεχίσει την πορεία της με τον Τσους Ματέο στην άκρη του πάγκου.