Παπαθεοδώρου: «Πολύ σημαντική νίκη»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου

i

©InTime

Παπαθεοδώρου: «Πολύ σημαντική νίκη»

Γιάννης Πάλλας 23:07 - 25.11.2023

Ο προπονητής του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης απέναντι στον Άρη

Προσγειωμένος, αλλά χαρούμενος ήταν μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Άρη ο προπονητής του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που σεβόμαστε πάρα πολύ, είναι πάντα δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο απέναντι στον Άρη και να καταφέρνεις αυτό που καταφέραμε σήμερα εμείς, όχι απλά να νικήσουμε αλλά να ελέγξουμε το παιχνίδι από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή των Πατρινών στη συνέντευξη Τύπου.

«Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί μείναμε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλαμε να κάνουμε παρότι κάναμε κάποια λάθη στο τέλος που στοίχησαν στην διαφορά την οποία είχαμε» συμπλήρωσε.

Η ΑΕΚ «κατάπιε» τον ΠΑΟΚ με μαγικό δεύτερο μέρος και ασταμάτητο Καμπενγκέλε
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:13 - 25.11.2023

Η ΑΕΚ «κατάπιε» τον ΠΑΟΚ με μαγικό δεύτερο μέρος και ασταμάτητο Καμπενγκέλε

Στο δεύτερο ημίχρονο πάτησε γκάζι και... εξαφανίστηκε. Η ΑΕΚ βρέθηκε ακόμα και στο -17 όμως με μπροστάρη τον αδιανόητο Μφιόντου Καμπενγκέλε κατάφερε να φτάσει σε μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (90-70), μπροστά σε 6.000 φίλους της.

Και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, κατέληξε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια τόσο στον Άρη όσο και στον προπονητή του για τον δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά του».