Προς νέο sold out ο Ολυμπιακός για το ματς με την Εφές
i

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας/ ©Intime

Προς νέο sold out ο Ολυμπιακός για το ματς με την Εφές

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:25 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:58 - 30.01.2023

Το βράδυ της Παρασκευής (3/2, 21.00) ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στην Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ και απομένουν μόλις χίλια εισιτήρια. Σύντομα θα έχουν εξαντληθεί και αυτά...

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή (3/2,21:00) την Αναντολού Εφές στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague. Είναι το δεύτερο ματς που θα δώσει οι «ερυθρόλευκοι» μετά το αυριανό (31/1) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη στη «διαβολοβδομάδα» της διοργάνωσης. 

Οι Πειραιώτες αναμένεται να αγωνιστούν κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης σε κατάμεστο - και πάλι- γήπεδο. Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» είναι πολύ κοντά σε ένα ακόμα sold out, που όπως όλα δείχνουν θα γεμίσουν ξανά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τέσσερις μέρες πριν την αναμέτρηση με την Εφές έχουν μείνει προς διάθεση στους φιλάθλους της ομάδας 1.000 εισιτήρια. Το πιο πιθανό είναι να «εξαφανιστούν» εντός των επόμενων ωρών. 

Οι φίλοι των Πειραιωτών είναι έτοιμοι να σημειώσουν το τέταρτο συνεχόμενο sold out στην Euroleague και το πέμπτο τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρία σερί sold out στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Συγκεκριμένα κατάμεστο ήταν το ΣΕΦ στους αγώνες με Αρμάνι Μιλάνο, Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Σλούκας κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον αγώνα με την τουρκική ομάδα, μετά τον τραυματισμό που έχει υποστεί στην μέση. Ο Έλληνας γκαρντ δεν ταξίδεψε σήμερα με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη και οι πιθανότητες να καταφέρει να αγωνιστεί με την Εφές είναι μοιρασμένες.