Πρώτος σε ψήφους σε όλο το ΝΒΑ για το Αll Star Game ο Γιάννης!

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

©Intime

Πρώτος σε ψήφους σε όλο το ΝΒΑ για το Αll Star Game ο Γιάννης!

Παναγιώτης Κατσαφάδος 19:52 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:52 - 11.01.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προπορεύεται σε ψήφους όλων των παικτών για το All Star Game και όπως όλα δείχνουν θα είναι και πάλι αρχηγός.

Οι ψηφοφορία για το φετινό All Star Game συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σταθερά πρώτος σε ψήφους.

Συγκεκριμένα, ο «greak freak» είναι πρώτος σε ψήφους στην Ανατολική περιφέρεια αλλά και πρώτος ανάμεσα σε όλους τους αστέρες του NBA με 3.475.698 ψήφους, κάτι που είναι λογικό καθώς και τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Μπακς, οι οποίοι βρίσκονται στη 2η θέση της Ανατολικής περιφέρειας με 25-12 ρεκόρ.

Σε 36 παιχνίδια έως τώρα στη Regular Season, o Γιάννης έχει 31.4 πόντους, 11.5 ριμπάουντ και 5.9 ασσίστ ανά παιχνίδι σε 35.2 λεπτά συμμετοχής. Υπενθυμίζεται πως στο περσινό All Star Game του NBA, ο Γιάννης ήταν αρχηγός και η ομάδα του είχε κερδίσει 184-175 την ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον Γιάννη να αγωνίζεται λιγότερο από δύο λεπτά και να σημειώνει δύο μόλις πόντους.

Όπως όλα δείχνουν, ο σούπερσταρ του Μιλγουόκι θα είναι και φέτος αρχηγός ομάδας και ως αντίπαλο θα έχει και πάλι τον «βασιλιά» που είναι δεύτερος σε ψήφους.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μονακό και όλη τη δράση της Πέμπτης