Η EuroLeague παρουσίασε τους Super Mario Bros της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Χεζόνια «ντύθηκε» Luigi

Η EuroLeague παρουσίασε τους Super Mario Bros της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Χεζόνια «ντύθηκε» Luigi

Γιώργος Γαβριλάκης 13:16 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 15.02.2024

Οι δύο ΜVP των τελευταίων μηνών (Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου) είναι οι συμπαίκτες στην Ρεάλ Μαδρίτης, Μάριο Χεζόνια και Τζάναν Μούσα. Και η EuroLeague εμπνεύστηκε από το ψευδώνυμο του πρώτου, που ταυτίζεται με το θρυλικό video game, μόνο που οι ρόλοι τους αντιστράφηκαν.

Οι δυο τους αποτελούν μέλη μιας ομάδας που κυριαρχεί στην EuroLeague και προπορεύεται κρατώντας μεγάλες αποστάσεις από τους υπόλοιπους. Ο Μάριο Χεζόνια και ο Τζάναν Μούσα πάντως, δεν είναι οι μοναδικές απειλές που διαθέτει η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι όμως, οι δύο MVP των τελευταίων δύο μηνών της διοργάνωσης. Ο Κροάτης του Δεκεμβρίου και ο Βόσνιος του Ιανουαρίου. 

Έτσι, μιας και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση υπάρχει η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων (προκριματικά για το EuroBasket 2025) και τις κατά τόπους τελικές φάσεις των εγχώριων Κυπέλλων, δημιουργήθηκε ο χρόνος για μία... έμπνευση. 

Αυτή που έχει να κάνει με τον δεσμό των δύο παικτών της Βασίλισσας και η ιδέα ήρθε από το ψευδώνυμο του Χεζόνια, γνωστός και ως Super Mario. Έτσι, ήρθε στο μυαλό της EuroLeague το ομότιτλος θρυλικό παιχνίδι της Nintendo, σε δημιουργία του Ιάπωνα Σιγκερού Μιγιαμότο, που έκανε την εμφάνισή του το 1983. 

«Φωτιά» βάζει Σέρβος δημοσιογράφος: «Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για μεγάλη πρόταση στον Μίτσιτς»
EUROLEAGUE

10:40 - 15.02.2024

«Φωτιά» βάζει Σέρβος δημοσιογράφος: «Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για μεγάλη πρόταση στον Μίτσιτς»

Ο Βασίλιε Μίτσιτς έχει αναβαθμιστεί στο ΝΒΑ από τη μέρα που έγινε ανταλλαγή στους Χόρνετς, αλλά ο συμπατριώτης του (Σέρβος) δημοσιογράφος, Νεμάνια Ζόριτς, ενημερώνει πως «ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά την υπόθεσή του και είναι έτοιμος να προσφέρει πολλά λεφτά για να τον αποκτήσει».

Στο video game ο πρωταγωνιστής Super Mario, παρέα με τον αδελφό του Luigi, προσπαθούν να «σκοτώσουν τέρατα» και να περάσουν πίστες. Η EuroLeague τους παρουσίασε ως το ακτύπητο εικονικό δίδυμο, μόνο που ο Χεζόνια έγινε Luigi και ο Μούσα «έκλεψε» την φιγούρα του Super Mario.