Η Ρεάλ φιλοξενεί την Μπασκόνια και θέλει να εδραιώσει την ανωτερότητά της
i

© Euroleague Basketball

Η Ρεάλ φιλοξενεί την Μπασκόνια και θέλει να εδραιώσει την ανωτερότητά της

Γιώργος Γαβριλάκης 10:57 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 25.04.2024

Μετά την εύκολη νίκη της πρεμιέρας η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει και πάλι στην έδρα της την Μπασκόνια και θέλει να κάνει δεύτερο (από τα τρία) βήματα πρόκρισης στο Final Four. Για τους φιλοξενούμενους εκτός παραμένει ο Τσίμα Μονέκε και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος προσπαθεί να καλύψει τα κενά!

Μία ήταν η ομάδα που νίκησε στην έδρα της στο πρώτο ματς των τεσσάρων ζευγαριών των Playoffs της Euroleague. Και αυτή η μία ήταν η Ρεάλ, που το βράδυ της Πέμπτης (25/4, 22:00) επιστρέφει στο WizInk Center της Μαδρίτης για να φιλοξενήσει ξανά την Μπασκόνια και με σκοπό να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στο Final Four του Βερολίνου.

Η Βασίλισσα είναι το φαβορί και μάλιστα το επιβεβαίωσε με δυναμικό τρόπο στο πρώτο ματς που δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κάνει το 1-0 απέναντι στους Βάσκους, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Τσίμα Μονέκε, ενώ ο Νιγηριανός δεν είναι σε θέση να επανέλθει άμεσα. Τουλάχιστον όχι στο δεύτερο ματς και ο κόουτς Ντούσκο Ιβάνοβιτς σκοπεύει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον Νίκο Ρογκαβόπουλο στο αρχικό σχήμα, με ρόλο και έξτρα αρμοδιότητες.

Πρόβλημα για την Φενέρμπαχτσε: Ο Ουίλμπεκιν πονάει στο γόνατο και δύσκολα θα προλάβει το Game 2 στο Μονακό
EUROLEAGUE

10:38 - 25.04.2024

Πρόβλημα για την Φενέρμπαχτσε: Ο Ουίλμπεκιν πονάει στο γόνατο και δύσκολα θα προλάβει το Game 2 στο Μονακό

Πέραν από την εξαιρετικά αμφίβολη συμμετοχή του Τζόναθαν Μότλεϊ και στο δεύτερο ματς στο Μονακό, η Φενέρμπαχτσε είδε και τον Σκότι Ουίλμπεκιν να τραυματίζεται, ενώ οι δύο Αμερικανοί ουσιαστικά ετοιμάζονται για το Game 3 της Κωνσταντινούπολης.

Ο 23χρονος Έλληνας rookie στο επίπεδο της Euroleague, μέσα στη μετριότητα της Μπασκόνια στο πρώτο παιχνίδι έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση (είχε 14 πόντους με 4 εύστοχα τρίποντα), αλλά η ομάδα του θα χρειαστεί πολλά περισσότερο τρίποντα, ειδικά από τον μετρ του είδους, Μάρκους Χάουαρντ, για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική κόντρα στην καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!