Ο Ρίβερς θυμήθηκε την «Lob City» και ζήτησε να αποσύρουν οι Κλίπερς τις φανέλες των Πολ, Γκρίφιν και Τζόρνταν

Ο Ρίβερς θυμήθηκε την «Lob City» και ζήτησε να αποσύρουν οι Κλίπερς τις φανέλες των Πολ, Γκρίφιν και Τζόρνταν

Ο Ντοκ Ρίβερς αναφερόμενος στην επταετή του θητεία στους Κλίπερς ζήτησε την απόσυρση της φανέλας των Πολ, Γκρίφιν και Τζόρνταν.

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, πριν παέι στα ελάφια όμως υπήρξε προπονητής για επτά χρόνια των Λος Άντζελες Κλίπερς (2013-20). Κατά την διάρκεια αυτής της επταετίας, οι Κλίπερς αναφέρονταν από όλους ως «Lob City» λόγω του θεάματος που προσέφεραν, με πρωταγωνιστή τις περισσότερες φορές τον Μπλέικ Γκρίφιν, ο οποίος κάρφωνε ακόμα... και στον ύπνο του.

Η ομάδα εκείνη μπορεί να μην κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια στο NBA, ωστόσο αυτά που έκαναν στο παρκέ οι Κρις Πολ, Μπλέικ Γκρίφιν και ΝτιΆντρε Τζόρνταν δεν θα ξεχαστούν από τους φίλους των Κλίπερς αλλά και του μπάσκετ γενικότερα. Χαρακτηριστικό είναι το κάρφωμα του ΝτιΆντρε Τζόρνταν στο πρόσωπο του Μπράντον Νάιτ που για πολλούς είναι το καλύτερο κάρφωμα στην ιστορία του NBA.

Ο Ντοκ Ρίβερς, αναφερόμενος στην θητεία του στους Κλίπερς έκανε μία ενδιαφέρουσα πρόταση που αναμφισβήτητα θα δεχθεί κριτική. Κάποτε, είχε προτείνει να τοποθετηθούν γιγάντια πόστερ παικτών των Κλίπερς, όμως τώρα είπε πως πρέπει ο οργανισμός των Κλίπερς να αποσύρει τις φανέλες των Κρις Πολ, Μπλέικ Γκρίφιν και ΝτιΆντρε Τζόρνταν: «Θέλω να αποσυρθεί μια φανέλα. Δεν υπήρχε κάποια φανέλα για να αποσυρθεί. Νομίζω όμως ότι θα υπάρξουν φανέλες. Του Μπλέικ (Γκρίφιν). Νομίζω ότι ο DJ 100% (ΝτιΆντρε Τζόρνταν) πρέπει να είναι. Και νομίζω και ο Κρις Πολ. Τώρα, λοιπόν, αρχίζουν να δημιουργούν ιστορία και αυτό είναι σημαντικό για τα franchise και αυτό θέλαμε να κάνουμε».

Μπογκντάνοβιτς: «Το μπάσκετ χρειάζεται την Παρτιζάν, ο Γιασικεβίτσιους κοουτσάρει διαφορετικά»
NBA

16:57 - 12.03.2024

Μπογκντάνοβιτς: «Το μπάσκετ χρειάζεται την Παρτιζάν, ο Γιασικεβίτσιους κοουτσάρει διαφορετικά»

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε στην κάμερα της Euroleague για την Παρτιζάν, που ήταν η ομάδα που τον ανέδειξε, την Φενέρμπαχτσε αλλά και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.