Σαρώνει τους τίτλους: Αμυντικός της χρονιάς στο ΝΒΑ ο Γκομπέρ για τέταρτη φορά!

Ρούντι Γκομπέρ

i

@Photo by Patrick McDermott/Getty Images

Σαρώνει τους τίτλους: Αμυντικός της χρονιάς στο ΝΒΑ ο Γκομπέρ για τέταρτη φορά!

Χρήστος Τσάλτας 01:38 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 19.05.2024

Ο Ρούντι Γκομπέρ έχει εδραιώσει την παρουσία του ανάμεσα στους κορυφαίους αμυντικούς στην ιστορία του ΝΒΑ, με τον Γάλλο σέντερ να κατακτά το βραβείο του Αμυντικού της χρονιάς για τέταρτη φορά στην καριέρα του, μπαίνοντας σε ένα εκλεκτό κλαμπ.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο ΝΒΑ όλοι μιλούσαν για τις αμυντικές αρετές του. Καθώς περνούσαν τα χρόνια ο Ρούντι Γκομπέρ επιβεβαίωνε τον ντόρο γύρω από το όνομά του, με την κυριαρχία του κοντά στο καλάθι να μεταφράζεται και σε κατακτήσεις τροπαίων σε ατομικό επίπεδο.

Ο Γάλλος «πύργος» των Μινεσότα Τίμπεργουλβς έγραψε ιστορία, καθώς κατέκτησε για τέταρτη φορά στην καριέρα του το βραβείο του Αμυντικού της Χρονιάς, κερδίζοντας τους Μπαμ Αντεμπάγιο και Βίκτορ Ουεμπανιαμά στη σχετική «κούρσα». Μάλιστα ο Γκομπέρ έγραψε ιστορία με την εξέλιξη αυτή.

Ούτε ο Έντουαρντς, ούτε ο Τάουνς: Αυτός είναι ο πιο πολύτιμος παίκτης των Τίμπεργουλβς στα φετινά playoffs
NBA

17:44 - 07.05.2024

Ούτε ο Έντουαρντς, ούτε ο Τάουνς: Αυτός είναι ο πιο πολύτιμος παίκτης των Τίμπεργουλβς στα φετινά playoffs

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς είναι η πιο «καυτή» ομάδα στα φετινά ΝΒΑ Playoffs, με τον Άντονι Έντουαρντς να είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς. Ο Ant όμως δεν θα μπορούσε να κάνει τα... μαγικά του αν δεν είχε για στήριγμα έναν υποτιμημένο σούπερ σταρ, τον Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς.

Ο λόγος είναι πως μπήκε σε ένα πολύ εκλεκτό κλαμπ παικτών, που μετρούν 4 κατακτήσεις του συγκεκριμένου βραβείου. Στην ίδια λίστα βρίσκονται τα ονόματα των hall of famer, Ντικέμπε Μουτόμπο και Μπεν Ουάλας, με τον σέντερ των «λύκων» να έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τους δύο θρύλους της λίγκας φτάνοντας σε πέμπτη κατάκτηση.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που παίκτες των Μινεσότα Τίμπεργουλβς κατέκτησαν δύο ατομικά βραβεία, καθώς είχε προηγηθεί το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη της σεζόν από τον Ναζ Ριντ, που μοιράζεται τη θέση 5 με τον Γάλλο σέντερ.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 81-72: Nunnstoppable στο δρόμο για το Βερολίνο!