«Επιβίωσαν» οι Κινγκς, νίκησαν τους Μάτζικ στην δεύτερη παράταση - Ο Βεζένκοφ και πάλι εκτός δράσης (vids)
i

© photo by Lachlan Cunningham / Getty Images / Ideal Images

«Επιβίωσαν» οι Κινγκς, νίκησαν τους Μάτζικ στην δεύτερη παράταση - Ο Βεζένκοφ και πάλι εκτός δράσης (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:45 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 04.01.2024

Οι Σακραμέντο Κινγκς χρειάστηκαν δύο έξτρα πεντάλεπτα, ένα triple double του Ντομάντας Σαμπόνις και 37 πόντους από τον Μαλίκ Μονκ για να νικήσουν τελικά με 138-135 τους Ορλάντο Μάτζικ. Ο Σάσα Βεζένκοφ για ένα ακόμα παιχνίδι δεν σηκώθηκε ούτε στιγμή από τον πάγκο των Βασιλιάδων.

Χρειάστηκαν τα... καθιερωμένα τέσσερα δωδεκάλεπτα, αλλά και δύο έξτρα πεντάλεπτα για να φθάσουν τελικά οι Σακραμέντο Κινγκς στην εντός έδρας νίκη επί των Ορλάντο Μάτζικ: 138-135

Ο Ντομάντας Σαμπόνις έκανε το έβδομο triple double του στη σεζόν που «τρέχει» και με 22 πόντους, 23 ριμπάουντ και 12 ασίστ έκανε όλες τις δουλειές που χρειαζόταν για να προστατεύσει την ομάδα του, την ίδια ώρα που ο Μαλίκ Μονκ επικεντρώθηκε στην επίθεση. Ήρθε από τον πάγκο και προσέφερε 37 πόντους

Ο ΝτιΑρόν Φοξ στο τέλος ευστόχησε σε κρίσιμες προσπάθειες, αλλά... γενικά δεν ήταν στην βραδιά του. Έπαιξε σχεδόν 44 λεπτά (43'56'' για την ακρίβεια) και είχε 15 πόντους. Ο Σάσα Βεζένκοφ πάντως, δεν έπαιξε καθόλου! Για δεύτερο σερί παιχνίδι είδε τον προπονητή του να μην τον σηκώνει από τον πάγκο ούτε για ένα δευτερόλεπτο

Για τους Ορλάντο Μάτζικ, ο Πάολο Μπαντσέρο πίεσε όσο μπορούσε. Έβαλε 43 πόντους, ενώ οι Μάγοι είδαν στο ξεκίνημα του αγώνα τον Φρανζ Βάγκνερ να τραυματίζεται (στο 5ο λεπτό) και να εγκαταλείπει τον αγώνα. 

O κακός δαίμονας του Μιλγουόκι: Οι Πέισερς νίκησαν ξανά τους Μπακς του Αντετοκούνμπο (vids)
NBA

08:17 - 04.01.2024

O κακός δαίμονας του Μιλγουόκι: Οι Πέισερς νίκησαν ξανά τους Μπακς του Αντετοκούνμπο (vids)

Στην πέμπτη φετινή τους συνάντηση οι Ιντιάνα Πέισερς νίκησαν για τέταρτη φορά τους Μιλγουόκι Μπακς. Και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον και η... καυτή τους επίθεση, δεν άφησε κανένα περιθώρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του.

Πέραν από τον Μπαντσέρο ξεχώρισε και ο Τζέιλεν Σαγκς με τους 24 πόντους του, αλλά η ομάδα της Φλόριντα, τη στιγμή που κρίθηκαν όλα, στην δεύτερη παράταση, είδαν τον Κίγκαν Μάρεϊ να ισοφαρίζει με τρίποντο 1'29'' πριν το φινάλε (135-135) και ακολούθως ένα δίποντο και μία βολή του Φοξ ολοκλήρωσαν το έργο των Βασιλιάδων. 

🔴 Μπασκόνια - Παναθηναϊκός 75-73: ΜακΙντάιρ, ο... δήμιος των «αιωνίων» - Sportal Euroleague Show

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!