Το τραγούδι των Μιλουτίνοφ - Γιόκιτς σε νυχτερινό κέντρο της Σερβίας (vids)

Νίκολα Μιλουτίνοφ και Νίκολα Γιόκιτς

i

Twitter

Το τραγούδι των Μιλουτίνοφ - Γιόκιτς σε νυχτερινό κέντρο της Σερβίας (vids)

Νίκος Καλαμπάκας 09:08 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 13.09.2023

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πήρε αγκαλιά τον συνονόματό του, Γιόκιτς και τραγουδούσαν παρέα στο νυχτερινό κέντρο που η Σερβία γιόρτασε την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο φετινό Μουντομπάσκετ.

Η Σερβία τερμάτισε δεύτερη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA, πήρε το ασημένιο μετάλλιο και οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς με την επιστροφή τους στη χώρα το γιόρτασαν με την ψυχή τους.

Μπορεί η Γερμανία να νίκησε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου τη Σερβία, όμως οι ηττημένοι του τελικού δεν έχασαν το χαμόγελό τους, αφού κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Λόγοι για να γιορτάσουν λοιπόν υπήρξαν και έτσι η αποστολή μετά τον χαιρετισμό που απήυθυνε στους Σέρβους φιλάθλους από το Δημαρχείο του Βελιγραδίου, βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο. Εκεί παρουσιάστηκε και ο μεγάλος απών της ομάδας, ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη, δηλαδή ο Νίκολα Γιόκιτς.

Ο ίδιος ευχαριστήθηκε με την ψυχή του τους πανηγυρισμούς και συμμετείχε στο τραγούδι των συμπαικτών του, ενώ η κάμερα τον έπιασε να αγκαλιάζεται με τον σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Οι δυό τους φάνηκε να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους, σε ένα γλέντι που σύμφωνα με τους Σέρβους κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Συγκλονιστικό: Ο Μιλουτίνοφ κλαίει στην αγκαλιά του Βόιτμαν (vid)
FIBA WORLD CUP

19:55 - 10.09.2023

Συγκλονιστικό: Ο Μιλουτίνοφ κλαίει στην αγκαλιά του Βόιτμαν (vid)

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ανάμεσα στη Γερμανία και τη Σερβία για τον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2023 στις Φιλιππίνες ο Γιοχάνες Φόγκτμαν έσπευσε να παρηγορήσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που έβαλε τα κλάματα έπειτα την απώλεια του τροπαίου.

Απογοήτευση για τον χαμένο τελικό σίγουρα θα υπάρχει, όμως δεν είναι και λίγο αυτό που κατάφεραν οι Σέρβοι στο φετινό Μουντομπάσκετ...

Ο Γιόκιτς φέτος κατέκτησε για πρώτη φορά το πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς και αναδείχθηκε MVP του NBA. Αυτή άλλωστε ήταν και η παρθενική φορά που οι παίκτες του Ντένβερ φόρεσαν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, γεγονός που έχει αναγάγει τον Γιόκιτς σε εθνικό ήρωα της Πολιτείας. Παρ' όλα αυτά δεν θέλησε να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού προερχόμενος από μια επίπονη χρονιά, προτίμησε να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις... μπαταρίες του ενόψει της επόμενης σεζόν.