Σερέλης: «Σε 1-2 μέρες θα έχετε νέα για τον Μπέικον»

Χρήστος Σερέλης

i

Χρήστος Σερέλης / © Intime

Σερέλης: «Σε 1-2 μέρες θα έχετε νέα για τον Μπέικον»

Sportal newsroom 17:55 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 26.04.2023

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την άνετη νίκη επί του Κολοσσού, αλλά και για τον Ντουέιν Μπέικον.

Ο Χρήστος Σερέλης δεν στάθηκε πολύ στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού στο Game 2, καθώς, όπως είπε, οι Ροδίτες είχαν πολλές απουσίες. Παράλληλα μίλησε και για τον Ντουέιν Μπέικον, προμηνύοντας εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αμερικανό. 

Με... σούπερ Μάριους ο Παναθηναϊκός διέλυσε τον Κολοσσό και προκρίθηκε στα ημιτελικά
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:34 - 26.04.2023

Με... σούπερ Μάριους ο Παναθηναϊκός διέλυσε τον Κολοσσό και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Ο Παναθηναϊκός χαράμισε ένα δεκάλεπτο στη Ρόδο, αλλά στη συνέχεια ήταν καταιγιστικός και με τον Μάριους Γκριγκόνις να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα επικράτησε με 89-47 του Κολοσσού και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το παιχνίδι: «Ο Κολοσσός είχε πολλά προβλήματα σήμερα. Έκανε καλή προσπάθεια και εδώ και στην Αθήνα, παίζοντας όμορφο μπάσκετ. Συγχαρητήρια για όλη τη σεζόν που έκανε. Το παιχνίδι δεν σηκώνει κριτική λόγω των απουσιών που είχε ο Κολοσσός. Εμείς ήμασταν χαλαροί στην αρχή αλλά στην πορεία σοβαρευτήκαμε και πήραμε τη νίκη».  

Για τον Ντουέιν Μπέικον: «Είναι θέμα εσωτερικό της ομάδας. Θα έχετε νέα σε 1-2 μέρες νέα για τον Ντουέιν Μπέικον.

Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Σερέλης είπε: «Σήμερα δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ νωθροί και δώσαμε το δικαίωμα στον Κολοσσό H Hotels στην πρώτη περίοδο να περάσει μπροστά και να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αλλά, στη συνέχεια ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και ό,τι ζητήσαμε το έκαναν τα παιδιά και νικήσαμε εύκολα. Προφανώς και λόγω των πολλών απουσιών που είχε η ομάδα της Ρόδου. Έκανε αυτό τη δουλειά μας πιο εύκολη για τη συνέχεια. Αυτή η σειρά τελείωσε, περιμένουμε τον επόμενό μας αντίπαλο για τα ημιτελικά».