Σπανούλης: «Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οι παίκτες μου να τα δώσουν όλα»

Σπανούλης: «Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οι παίκτες μου να τα δώσουν όλα»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Μπασκετ και αναφέρθηκε στο πολύ δύσκολο αγώνα του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό και στην προσήλωση που πρέπι να έχουν οι παίκτες του για να είναι ανταγωνιστικοί.

Το επερχόμενο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Μπασκετ (15-18/2) έχει αναμφισβήτητα την προσοχή όλων αυτές τις ημέρες καθώς το πρόγραμμα της τελικής φάσης περιλαμβάνει πολύ δυνατές αναμετρήσεις στα προημιτελικά. Μία από αυτές είναι αυτή ανάμεσα στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη και τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Με αφορμή λοιπόν αυτόν τον αγώνα, ο κόουτς της ομάδας των Δυτικών Προαστείων μίλησε για τη δυσκολία του ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και για το πόσο σημαντικό είναι για το Περιστέρι το ότι έφτασε ως το Final 8.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Είναι μεγάλη επιτυχία που βρισκόμαστε πάλι στο Final-8, είναι σημαντικό για να πατάμε τα πόδια μας στη Γη και να μην πετάμε. Ξέρουμε τι θέλουμε, ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε ως οργανισμός. Αυτό που θα πω στους παίκτες μου είναι να είναι περήφανοι για τον εαυτό τους, να τα δώσουν όλα και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Μια ομάδα που διεκδικεί όλους τους τίτλους. Εμείς δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, το ξέρουμε αυτό, αλλά είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ και θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

Για την ανάπτυξη του μπασκετ γυναικών είπε: «Θέλω να χαιρετίσω τις ενέργειες της Ομοσπονδίας για την κοινή συνέντευξη Τύπου ανδρών και γυναικών και για το γεγονός ότι θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου και των δύο την ίδια μέρα. Είναι κάτι που βοηθάει την ελληνική πραγματικότητα και κοινωνικά και αθλητικά».

Παράλληλα, για το Final 8 μίλησε και ο Λεωνίδας Κασσελάκης: «Για εμάς είναι χαρά και δικαίωση που είμαστε στο δεύτερο Final-8. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο, έχουμε απέναντι μια ομάδα φορμαρισμένη με υψηλούς στόχους. Εμείς θα επικεντρωθούμε στη δική μας ομάδα. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει. Είναι πολύ σημαντικό που όλο το μπάσκετ παίρνει από τη λάμψη του Final-8, σε όλες τις δομές του πρέπει να είναι συγκροτημένο. Να ευχηθώ υγεία και να το χαρεί ο κόσμος».

Σλούκας: «Είναι βασικός στόχος το Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός θα τον διεκδικήσει μέχρι τέλους»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

12:57 - 12.02.2024

Σλούκας: «Είναι βασικός στόχος το Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός θα τον διεκδικήσει μέχρι τέλους»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε αναφορικά με το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας λέγοντας χαρακτηριστικά πως αποτελεί βασικό στόχο του Πανθηναϊκού και πως θα δώσει τα πάντα μαζί τους συμπαίκτες του για να το κατακτήσουν.