Σποέλστρα: «Δεν μας ενδιαφέρει η υψομετρική διαφορά με το Ντένβερ, θα τους κλείσουμε το κλιματιστικό»

Έρικ Σπόλστρα

i

ss

Σποέλστρα: «Δεν μας ενδιαφέρει η υψομετρική διαφορά με το Ντένβερ, θα τους κλείσουμε το κλιματιστικό»

Νίκος Καλαμπάκας 17:58 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 01.06.2023

Ο κόουτς των Χιτ δεν φοβάται τους Νάγκετς και στη Media Day επισήμανε ότι οι παίκτες του μπορούν να αντιμετωπίσουν το Ντένβερ κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ο κόουτς των Μαϊάμι Χιτ είχε κέφια στη συνέντευξη Τύπου των τελικών, εκεί όπου η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τους Νάγκετς με μειονέκτημα έδρας. Ο ίδιος ρωτήθηκε για τη διαφορά υψομέτρου ανάμεσα στο Μαϊάμι και το Ντένβερ και αστειεύομενος τόνισε ότι «παίζουμε μαζί τους και στο Έβερεστ. Θα κλείσουμε το κλιματιστικό στο Μαϊάμι».

Ντένβερ Νάγκετς vs Μαϊάμι Χιτ: Τα 5 σημεία-κλειδιά που θα κρίνουν τον πρωταθλητή του ΝΒΑ
NBA

14:50 - 01.06.2023

Ντένβερ Νάγκετς vs Μαϊάμι Χιτ: Τα 5 σημεία-κλειδιά που θα κρίνουν τον πρωταθλητή του ΝΒΑ

Η ώρα των τελικών του ΝΒΑ έφτασε, με τους Ντένβερ Νάγκετς να υποδέχονται τους Μαϊάμι Χιτ και το Sportal να καταγράφει τα 5 πιο σημαντικά στοιχεία σε μια σειρά ανοιχτή σε όλα τα αποτελέσματα.

Οι Χιτ μπήκαν στα playoffs από το playin tournament και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ, με τον προπονητή τους, Έρικ Σποέλστρα, να είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για τη σειρά:

«Δεν μας απασχολούν αυτά τα θέματα. Οι παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Αν το Ντένβερ θέλει να παίξουμε στην κορυφή του Έβερεστ, μπορούμε να το κάνουμε. Το αποτέλεσμα θα κριθεί στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Θα πρέπει κι εκείνοι να έρθουν στο Μαϊάμι, αν θέλετε να το πάμε έτσι. Θα κλείσουμε το κλιματιστικό και θα πρέπει να παίξουν στην υγρασία των 32 βαθμών Κελσίου», είπε στη Media Day, δίνοντας σύνθημα νίκης στους παίκτες του.

Οι τελικοί ξεκινούν τα ξημερώματα της Παρασκευής 2/6 με τους Νάγκετς να έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Το Μαϊάμι φυσικά έχει αποδείξει ότι διαθέτει ομάδα που δεν... μασάει από μειονεκτήματα, καθώς έχει καταφέρει να αποκλείσει όποια ομάδα προσπάθησε να σταθεί εμπόδιο στην πορεία τους για τους τελικούς.