Sportal Euroleague Show: Απόψε στις 23:00, όλη η δράση από το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα, με καλεσμένο τον Δημήτρη Αγραβάνη
i

© sportal.gr

Sportal Euroleague Show: Απόψε στις 23:00, όλη η δράση από το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα, με καλεσμένο τον Δημήτρη Αγραβάνη

Sportal newsroom 11:38 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 13.10.2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την 2η αγωνιστική της Euroleague και το Sportal Euroleague Show είναι και πάλι εδώ! Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα το Sportal, ο official partner της διοργάνωσης στην Ελλάδα, με την Χριστίνα Βραχάλη, τον Κώστα Σωτηρίου, και με τον Δημήτρη Αγραβάνη καλεσμένο στο στούντιο της εκπομπής, αναλύουν τα στοιχεία του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και το βράδυ της Παρασκευής (13/10) κάνει το εντός έδρας ντεμπούτο του στη φετινή EuroLeague

Το Sportal, ο official partner της διοργάνωσης στην Ελλάδα, είναι έτοιμο για τη δική του δράση και όπως την Πέμπτη παρακολούθησε, ανέλυσε και παρουσίασε όλα τα στοιχεία της νίκη των «πρασίνων» κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου παρέα με τον Χάρη Γιαννόπουλο, πλέον το Sportal Euroleague Show επιστρέφει σε ερυθρόλευκο φόντο και τον Δημήτρη Αγραβάνη στο στούντιο, παρέα με την Χριστίνα Βραχάλη και τον Κώστα Σωτηρίου. 

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα συντονιστείτε στο Sportal για να μάθετε όλα τα νέα και να παρακολουθήσετε ζωντανές συνδέσεις από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, απ' όπου θα μιλήσουν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. 

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα / 2η αγωνιστική

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου
20:00 / Μονακό - Βίρτους Μπολόνια (NovaSports 6)
20:00 / Ζαλγκίρις - Ερυθρός Αστέρας (NovaSports 6)
21:15 / Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα (NovaSports 4)
21:30 / Βαλένθια - Φενέρμπαχτσε (NovaSports 3)

O Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, χωρίς τους Σίκμα, Γκος και ΜακΚίσικ
EUROLEAGUE

09:36 - 13.10.2023

O Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, χωρίς τους Σίκμα, Γκος και ΜακΚίσικ

Μετά τη σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα της EuroLeague στην έδρα του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο... σπίτι του και το βράδυ της Παρασκευής (13/10, 21:15, Nova Sports 4) απέναντί του θα βρεθεί η Μπαρτσελόνα. Ο κόουτς Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του τους Μπραζντέικις και Φαλ, αλλά οι Σίκμα, Ουίλιαμς-Γκος και ΜακΚίσικ παραμένουν εκτός - To αποτελέσματα και το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής.

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 
Αναντολού Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης 80-103
Άλμπα Βερολίνου - Μπασκόνια 86-91 
Βιλερμπάν - Παρτίζαν 62-88 
Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου 78-71 
* Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ (αναβλήθηκε)