Στην pole position για την απόκτηση του Λίλαρντ οι Ράπτορς

Ντάμιαν Λίλαρντ

Στην pole position για την απόκτηση του Λίλαρντ οι Ράπτορς

Χρήστος Τσάλτας 22:51 - 25.09.2023

Οι Τορόντο Ράπτορς έχουν μπει δυνατά στο κόλπο για την απόκτηση του Ντάμιαν Λίλαρντ, με την ομάδα του Καναδά να είναι βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για να κάνει δικό της τον Dame.

Το σίριαλ με το μέλλον του Ντάμιαν Λίλαρντ καλά κρατεί. Όσο οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δεν βρίσκουν το πακέτο που τους ικανοποιεί και όσο ο χαρισματικός άσος δεν μετακομίζει στο Μαϊάμι, για χάρη των Χιτ, κάτι που αποτελεί και την νο.1 επιθυμία του, τόσο οι μνηστήρες αυξάνονται και το σίριαλ συνεχίζεται.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα οι Τορόντο Ράπτορς έχουν δέιξει κάτι παραπάνω από ζωηρό ενδιαφέρον για να τον κάνουν δικό τους. Για την ακρίβεια, μοιάζουν ως η ομάδα που κινείται πιο δυναμικά απ' όλες στην αγορά για να πείσει τον Dame να μετακομίσει στον Καναδά.

Ντάμιαν Λίλαρντ

Μάλιστα τις τελευταίες ώρςς υπάρχει η πεποίθηση πως οι Ράπτορς μπορούν να δώσουν το πακέτο εκείνο που θα ικανοποιεί τους Μπλέιζερς, ώστε να ανάψουν... πράσινο φως για να προχωρήσει η ανταλλαγή. Στο πακέτο αυτό δεν αναμένεται να βρίσκεται ο Σκότι Μπαρνς, γύρω από τον οποίο οι «δεινόσαυροι» θέλουν να... χτίσουν το μέλλον τους.

Οι Ράπτορς για να προχωρήσει το trade είναι διατεθειμένοι να ρίξουν στο τραπέζι τα ονόματα των Πασκάλ Σιάκαμ και Γκάρι Τρεντ τζούνιορ, ώστε να κινήσουν διαδικασίες για να προχωρήσει η υπόθεση. Την ίδια ώρα που οι Μπρόυκλιν Νετς βρίσκονται στο μίξερ για την απόκτησή του, αλλά και οι Μαϊάμι Χιτ, που είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Τάιλερ Χίρο, αν και οι Μπλέιζερς, από την πλευρά τους δεν φαίνονται... θερμοί με την προοπτική του αποφοίτου του Κεντάκι.