Μεγάλα παιχνίδια σε Λιόσια και ΟΑΚΑ για την 13η αγωνιστική

Λαρεντζάκης - Νετζήπογλου

Μεγάλα παιχνίδια σε Λιόσια και ΟΑΚΑ για την 13η αγωνιστική

Sportal newsroom 08:55 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 07.01.2024

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (14:45) στο κλειστό των Λιοσίων, για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, την ώρα που ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενεί το Περιστέρι (17:00) στα παιχνίδια που δεσπόζουν στο πρόγραμμα της ημέρας.

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, που είναι η πρώτη για το 2024. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό στο κλειστό των Λιοσίων, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Η Ένωση έκανε δικούς της τους Ρίκι Λίντο και Μπράντον Νάιτ, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της ενόψει συνέχειας. Στο παιχνίδι των Λιοσίων θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, καθώς τα εισιτήρια «εξαφανίζονται» με γοργούς ρυθμούς και το κλειστό στην οδό Κωνσταντινουπόλεως αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Για την ΑΕΚ εκτός δράσης είναι ο τραυματίας Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και έρχεται με... φόρα από την εξαιρετική διαβολοβδομάδα, κατά την οποία επικράτησε Αρμάνι Μιλάνο και Μονακό, αντίστοιχα.

Ο Παναθηναικός AKTOR έρχεται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Βαλένθια. στην Ισπανία και υποδέχεται το Περιστέρι, λίγο πριν από την δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσει Αναντολού Εφές και Μονακό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, καθώς πάνω από 10.000 φίλοι των πράσινων έχουν κλείσει ήδη θέση για την αναμέτρηση, με την ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι άκρως μπασκετική.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου κόντρα στο Λαύριο, στο κλειστό της Καλλιθέας, με τις δύο ομάδες να έχουν σαν στόχο τη νίκη, ώστε να ξεμπερδεύουν με την υπόθεση παραμονή.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (6/1)

ΠΑΟΚ - Μαρούσι 79-85

Καρδίτσα - Προμηθέας 101-72

Άρης - Απόλλωνας Πάτρας 76-63

Το πρόγραμμα της Κυριακής (7/1)

14:45 / ΑΕΚ - Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)

17:00 / Παναθηναϊκός - Περιστέρι (ΕΡΤ3)

18:00 / Κολοσσός - Λαύριο (18:00, ERT Sports 1)