Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πρόλαβε μέσα σε 9'' να πάρει τεχνική ποινή, αλλά δημιούργησε και highlights (vid)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πρόλαβε μέσα σε 9'' να πάρει τεχνική ποινή, αλλά δημιούργησε και highlights (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:13 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 12.01.2024

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε χρόνο συμμετοχής, όταν μπήκε στο ματς αποθεώθηκε με standing ovation από τους φιλάθλους των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά μόλις πάτησε παρκέ, πήρε τεχνική ποινή για flopping. Στη συνέχεια δημιούργησε όμορφες φάσεις και έκανε πολύ καλό παιχνίδι.

Τη μέρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά, ούτε καν να αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μιας και οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν ξεκαθαρίσει την κατάσταση από το ημίχρονο και τελικά νίκησαν τους Σέλτικς με 135-102, οι αναπληρωματικοί πήραν χρόνο και ρόλο. Ανάμεσά τους και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Ο μεγάλος αδελφός του Γιάννη αγωνίστηκε για 8'54΄΄ και είχε 6 πόντους, μία ασίστ, ένα ριμπάουντ κι ένα εντυπωσιακό μπλοκ. Με το που πάτησε το παρκέ ο 31χρονος φόργουρντ, τρία λεπτά περίπου μετά την έναρξη της τέταρτης περιόδου και με το σκορ στο 116-81 υπέρ των Μπακς, αποθεώθηκε με standing ovation από τους φιλάθλους των Ελαφιών. Άλλωστε, είναι από τους πιο αγαπητούς στην πόλη. 

Βέβαια πριν δημιουργήσει όμορφες φάσεις στον αγώνα, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο... κατάφερε 9 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του παρκέ να πάρει τεχνική ποινή για flopping σε μία φάση που προσπαθούσε να κλέψει την μπάλα από τον Οσάι Μπρίσετ. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!