Το μήνυμα του Γιάννη στο Sportscenter για τα γέλια όταν ο Εμπίντ επικαλέστηκε την ατάκα του για την αποτυχία

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

Το μήνυμα του Γιάννη στο Sportscenter για τα γέλια όταν ο Εμπίντ επικαλέστηκε την ατάκα του για την αποτυχία

Sportal newsroom 10:44 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 15.05.2023

Ο Τζοέλ Εμπίντ επικαλέστηκε την viral ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο περί αποτυχίας, με το Sportscenter να χρησιμοποιεί γέλια και να παίρνει πληρωμένη απάντηση από τον Greek Freak.

Για ακόμα μια σεζόν οι Φιλαδέλφεια 76ερς δεν κατάφεραν να βρεθούν στους τελικούς της Ανατολής, καθώς οι Μπόστον Σέλτικς αποδείχθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο στα ημιτελικά. Η ομάδα από την Πενσιλβάνια για μία ακόμα σεζόν έμεινε εκτός στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ, με την κριτική στον Ντοκ Ρίβερς και τους παίκτες του να είναι έντονη.

Ο Τζοέλ Εμπίντ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου χρησιμοποίησε μια ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, από την viral ομιλία του περί αποτυχίας. «Κάποιος μπορεί να πει ότι δεν είναι αποτυχία, αλλά βήμα προς την επιτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηγέτης των Σίξερς.

Ο... διαστημικός Τέιτουμ οδήγησε τους Σέλτικς στον τελικό της Ανατολής με ρεκόρ πόντων σε game 7
NBA

01:32 - 15.05.2023

Ο... διαστημικός Τέιτουμ οδήγησε τους Σέλτικς στον τελικό της Ανατολής με ρεκόρ πόντων σε game 7

Ο Τζέισον Τέιτουμ σημείωσε 51 πόντους στο έβδομο παιχνίδι της σειράς των Σέλτικς με τους Σίξερς (112-88), οδηγώντας την ομάδα της Βοστώνης στους τελικού της Ανατολική περιφέρειας.

Το Sportscenter μάλιστα χρησιμοποίησε αυτό το απόσπασμα με έμντονη περιπαιχτική διάθεση. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον... Greek Freak.

Ο Γιάννης απάντησε χαρακτηριστικά στο ποστάρισμα της εν λόγω ιστοσελίδας, στο Instagram, ρωτώντας «τι είναι τόσο αστείο Sportscenter;», δίχως όμως να πάρει απάντηση από τους υπευθύνους. 

Ο Γιάννης άλλωστε με μια τοποθέτηση στην συνέντευξη Τύπου, στο τελευταίο παιχνίδι των Μπακς για φέτος έγινε viral, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει αποτυχία, παρά μόνο βήματα προς την επιτυχία», σε μια τοποθέτηση που αποτέλεσε σημείο αναφοράς, με την Nike, αλλά και δεκάδες ανθρώπους του αθλητισμού να υποκλίνονται στον Έλληνα άσο.