To Pre-game του «τελικού» της Εθνικής με τη Λιθουανία με καλεσμένο τον Γιώργο Λιμνιάτη

Sportal newsroom 14:40 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 01.09.2023

Το Sportal βρίσκεται στις Φιλιππίνες, στο πλευρό της Εθνικής ομάδας, με την ευγενική χορηγία της Oshee Hellas και της Twins Trade επίσημου διανομέα των ισοτονικών ποτών OSHEE, ενώ στο studio ο Βασίλης Μοιρώτσος και ο Γιάννης Πάλλας αναλύουν και σχολιάζουν μαζί με τον εκλεκτό καλεσμένο, τον κόουτς Γιώργο Λιμνιάτης.

Ήρθε η ώρα για την την δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει τη Λιθουανία, για την πρώτη αγωνιστική των «16» της διοργάνωσης. Η Εθνική μας θέλει τη νίκη προκειμένου να μείνει ζωντανή στη μάχη για την πρόκριση στους «8», την ώρα που η Λιθουανία με νίκη περνάει από τώρα στην επόμενη φάση. 

Η Live εκπομπή «Με την Ελλάδα στο Μουντομπάσκετ» ξεκινάει στις 15:00 και μέσω του pre Game θα ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα. Ο απεσταλμένο μας στη Μανίλα, Χρήστο Τσάλτα, θα σας μεταφέρει το κλίμα, τα αγωνιστικά νέα και μετά το ματς τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ενώ στο studio του Sportal o Βασίλης Μοιρώτσος μαζί με τον Γιάννη Πάλλα θα σας βάλουν στο κλίμα του «τελικούς», παρέα φυσικά με τον εκλεκτό καλεσμένο τους. Ο κόουτς Γιώργος Λιμνιάτης μεταφέρει τη γνώση και αναλύει τα δεδομένα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε ένα παιχνίδι απέναντι στην Λιθουανία που θα κρίνει... τα πάντα!

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.