Τζέιμς για Ολυμπιακό: «Διαβάζετε στο διαδίκτυο και νευριάζετε»
i

© Euroleague Basketball

Τζέιμς για Ολυμπιακό: «Διαβάζετε στο διαδίκτυο και νευριάζετε»

Sportal newsroom 11:41 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 30.12.2023

Ο Μάικ Τζέιμς τοποθετήθηκε μέσω twitter για όσα γράφτηκαν για εκείνον και τον Ολυμπιακό.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι από τους πιο «καυτούς» παίκτες στη φετινή Euroleague. Ο Αμερικανός γκαρντ με μέσο όρο 19,8 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 4,9 ασίστ στη διοργάνωση μετά από 17 αγωνιστικές είναι μέσα στους υποψήφιους για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου.

Ο Τζέιμς, που ήταν ο κορυφαίος στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, βρέθηκε σε μεταγραφικά σενάρια το καλοκαίρι του 2023. Ο πολύπειρος παίκτης φέρεται να ήταν δυσαρεστημένος στο Πριγκιπάτο από την άφιξη του σταρ Κέμπα Ουόκερ και «ψάχτηκε» προκειμένου να αποχωρήσει.

Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, ήταν μία από τις ομάδες που καλοέβλεπαν την περίπτωση του παίκτη της Μονακό. Ωστόσο, η περίπτωση δεν προχώρησε και ο Μάικ Τζέιμς συνέχισε στην ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο Αμερικανός τοποθετήθηκε μέσω social media για όσα γράφτηκαν το καλοκαίρι. Ένας χρήστης του Twitter, λοιπόν, έγραψε: «Φίλοι του Παναθηναϊκού μην ξεχνάτε το deal με τον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε πως θα διαλύσουμε την ομάδα τους».

Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε αναφέροντας: «Ποιο deal; Διαβάζεις πράγματα στο διαδίκτυο και νευριάζεις; Αν νευριάζεις για τέτοια πράγματα τότε προχώρα παρακάτω. Δεν με πληγώνεις».