Ο Τζούλιους Ραντλ «τρόλαρε» τον Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Νικς επί των Σανς (vid)

Τζέιλεν Μπράνσον

Ο Τζούλιους Ραντλ «τρόλαρε» τον Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των Νικς επί των Σανς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 18:06 - 16.12.2023

Ο Τζέιλεν Μπράνσον έκανε ρεκόρ καριέρας, σταματώντας στους 50 πόντους, με τον Τζούλους Ράντλ να σιγουρεύεται πως ο συμπαίκτης του θα πάρει τη μπάλα του αγώνα, τρολάροντας με αυτόν τον τρόπο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η βραδιά άνηκε στον Τζέιλεν Μπράνσον. Ο γκαρντ των Νιου Γιορκ Νικς ήταν ασυναγώνιστος στο Φοίνιξ, απέναντι στους Σανς, διαλύοντας την άμυνα της ομάδας από την Αριζόνα με κάθε πιθανό (ή και απίθανο) τρόπο.

Το κοντέρ έγραψε 50 πόντους με 17/23 σουτ και 9/9 τρίποντα στο Footprint Center, σε μια βραδιά καριέρας την οποία θα θυμάται για καιρό, τόσο ο ίδιος, όσο και όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ο Κέβιν Ντουράντ έπλεξε το εγκώμιο του JB, για τον οποίο τόνισε πως «είναι το δικό του franchise. ΌΛη η ομάδα τον στηρίζει, παίζει γι αυτόν».

Αυτό φάνηκε και με μια κίνηση που είχε παράλληλα και αρκετή δόση ειρωνείας. Διότι ο Τζούλιους Ραντλ πήρε τη μπάλα, λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα και την κράτησε, ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν θα του την πάρει κανένας.

Με την κόρνα της λήξης μάλιστα την παρέδωσε στον Μπράνσον, θέλοντας παράλληλα να... τρολάρει και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε μεγάλη κόντρα με τους ανθρώπους των Ιντιάνα Πέισερς για την μπάλα του μεταξύ τους αγώνα. Τότε ο Greek Freak έκανε το δικό του ρεκόρ καριέρας με 64 πόντους, όμως δεν πήρε τη μπάλα του αγώνα ποτέ, καυγαδίζοντας άσχημα με τους προπονητές, αλλά και τους παίκτες των Πέισερς για τον λόγο αυτό.

Ο φόργουορντ των Νικς από την μεριά του έκανε αυτή την κίνηση, αποφεύγοντας τα δράματα.

Δείτε τη στιγμή που ο Ραντλ παραδίδει την μπάλα του αγώνα στον συμπαίκτη του: