«Τρελάθηκε» ο Ομπράντοβιτς με τη νίκη της Παρτίζαν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (vid)

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

«Τρελάθηκε» ο Ομπράντοβιτς με τη νίκη της Παρτίζαν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (vid)

Χρήστος Τσάλτας 17:31 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:40 - 27.10.2023

Η Παρτίζαν κατάφερε να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να πανηγυρίζει με την ψυχή του την επικράτηση της ομάδας του.

Το μεγάλο ντέρμπι του Βελιγραδίου βάφτηκε ασπρόμαυρο, με την Παρτίζαν να επικρατεί του Ερυθρού Αστέρα, στο ντεμπούτο του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον ερυθρόλευκο πάγκο, με 88-86. Ένα αποτέλεσμα που έδωσε μεγάλη ανάσα στην ομάδα του Βελιγραδίου, που άφησε πίσω τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Οι «ασπρόμαυροι βρήκαν λύσεις από τον Αλέκσα Αβράμοβιτς, στα κρίσιμα τελευταία λεπτά, με τον Σέρβο γκαρντ να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής ενός ακόμα ντέρμπι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Το κοντέρ έγραψε 14 πόντους για τον έμπειρο άσο, με τους 12 εξ αυτών να έρχονται στο τελευταίο 5λεπτο.

Πρωταγωνιστής όμως ήταν και ο άνθρωπος που βρισκόταν στην άκρη του πάγκου της Παρτίζαν. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έζησε με τον δικό του τρόπο το ντέρμπι, καθοδήγησε την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο τέλος πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη της ομάδας του, μαζί με τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά την Stark Arena για να παρακολουθήσει το ντέρμπι.

Δείτε την αντίδραση του «Ζοτς» στη μεγάλη νίκη της Παρτίζαν με 88-86 κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

Το Sportal Euroleague Show, με όλο το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια και το τρίτο ημίχρονό της